Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pedomaci Facebook chatelt egy 9 éves kislánnyal - Édesanyja felhívása

"Figyelem! Sértetteket keresünk!
Kedves Szülők! Pedo...veszélyre hívnám fel a figyelmet!

 

pedomaci-facebook-chat.jpg

 

November végén több alkalommal folytatott levelezést 9 és fél éves kislányommal a facebook-on, a képeken látható férfi. Hosszas chat beszélgetések folyamán kislányomtól fürdőruhás fotókat kért és arra kérte a lányomat, hogy tartsa titokban „beszélgetésüket”. Találkozni is hívta – megáll az eszem -, azonban a lányom szólt, így időben lépni tudtam. A kinyomtatott levelezést eljuttattam a rendőrségre és feljelentést tettem a 30-35 év körüli férfi (facebook profilja alapján: Kutás Ákos) ellen, ahol - mivel még szerencsére nem történt meg a bűncselekmény -. csupán jelzésként fogadták a bejelentést. Mint kiderült, hogy ahhoz, hogy eljárást tudjanak indítani, vagy testi kapcsolat, vagy sze...lis jellegű fotók megszerzése szükséges a tettes részéről – a mi esetünkben ez szerencsére nem járt sikerrel.
A lányom Facebook profilját természetesen ezután azonnal töröltem
Kérném azokat a szülőket, akiknek gyermekét szintén zaklatta már ez az ember, hogy mielőbb tegyenek bejelentést a rendőrségen!
Kérlek titeket, figyeljetek oda a gyerekeitekre! Ne hagyjátok hogy ez az ember, vagy más perverz alak behálózza a gyerekeiteket! Ha eggyel kikezdett, vélhetően kikezd mással is.
"

(Forrás: Nagy Erzsébet - Facebook)