Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.07.20

Patakba borult egy autó Zalában, az egyik utas megfulladt!!!

Patakba borult egy autó vasárnapra virradó éjszaka a 75-ös főúton, a jármű egyik utasa vízbe fulladt, a másik beszorult, az esetet csak reggel fedezték fel - közölte a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

patakba-borult-auto.jpg

A baleset a 75-ös főút 27-es kilométerénél, Pölöske és Zalaszentmihály között történt. Az első információk szerint az autó még éjszaka egy patak hídfőjének ütközött, majd a patakba borult, de az arra járók csak a reggeli órákban vették észre és küldtek erről bejelentést a tűzoltóknak.
A jármű fejjel lefelé, félig a vízben állt meg. A kocsiban utazók egyike vízbe fulladt, a másik utas beszorult, őt a tűzoltók szabadították ki, majd adták át a mentőknek.
A 75-ös főúton egyelőre nincs forgalmi korlátozás, de a műszaki mentés idejére várhatóan lezárják majd az utat. MTI (Fotó: illusztráció)

Eddig még ismeretlen körülmények között egy 37 éves pölöskei férfi Nissan Almera típusú személyautójával a Szévíz patakba hajtott 2014. július 20-án 1 órakor. Az autóban ült egy 9 éves kisfiú, aki az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték. A balesetet reggel 7 órakor észlelte egy zalaszentmihályi férfi. (police.hu)