Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2022.07.11

Összetett kombinált fogadási stratégia – a Lucky fogadásról tömören

A sportfogadásról

Az online fogadás világa számtalan lehetőséget kínál fel a szerencsejátékosoknak. A kezdő játékosok viszont általában egy szorzós fogadásokkal kezdenek. Amikor viszont már nem elég izgalmas az egy szorzós fogadás, akkor bármikor tovább léphetünk a kombinált fogadások területére is. Ami pedig lehet egyszerű, vagy összetett kombinált fogadás is.

Egyszerű kombinációról akkor beszélhetünk, ha például 6 eseményre fogadunk egy szelvényen. Abban az esetben, ha mind a 6 mérkőzést jól tippeltük meg, akkor a megtett meccsek szorzója összeadódik, és az alapján kapjuk meg a nyereményt. Ha az egyik meccs elúszik, akkor sajnos az egész szelvény úszik vele együtt. Ezzel ellentétben az összetett kombinált fogadás lehetőséget biztosít arra, hogy akkor is legyen nyereményünk, ha egyik - másik mérkőzést rosszul tippeltük meg. Ebben a cikkben a Lucky fogadást fogjuk tömören körbejárni.

 

De mi is az a Lucky fogadás?

A Lucky egy összetett kombinált stratégia, ami széles körben ismert és alkalmazott fogadási forma a szerencsejátékosok között. Az ilyen típusú fogadásoknak a lényege, hogy a megjátszott események kombinációi egyenként is fogadásra kerülnek. Ebből kifolyólag az előző példából kiindulva, ha 6 meccsre fogadunk, és abból 2 meccsre rosszul tippelünk, akkor is nyerhetünk.

Megkülönböztetünk Lucky 15, Lucky 31, és Lucky 63 fogadásokat, amelyek nagyon hasonlítanak egymásra. A Lucky 15 esetében 4 meccsre tesszük meg a fogadást a szelvényen, és ebből fog keletkezni 15 fogadásunk. A Lucky 31 esetén 5 mérkőzésre fogadunk, ebből 31 fogadásunk lesz. Végül a Lucky 63 fogadás során 6 tippünkből lesz 63 fogadásunk. Mindig figyeljünk arra, hogy az alaptétet szorozzuk be a kombinációkkal, ugyanis annyi lesz az össztétünk is. A cikk további részében ezeket a típusokat részletesebben is átnézzük.

 

online-kaszino.jpg

 

 Milyen előnyünk származhat a Lucky fogadásból?

A Lucky fogadási stratégia egyaránt opció lehet azok számára, akik szeretnek inkább óvatosabban bánni a feltett pénzzel, illetve azoknak is kedvező lehet, akik szeretnek nagyobb összegekben játszani. A Lucky három formája jellemzően a legnépszerűbb kötési formákat fedi le. Tehát bátran nézelődhetünk közöttük, ugyanis biztosan találni fogunk olyan Lucky fogadást, amely megfelel számunkra. Hatalmas előnye a Lucky stratégiának, hogy a fogadás során egyes kötésű fogadást is teszünk, tehát egy jó tipp esetén is számolhatunk nyereménnyel.

 

A Lucky 15 stratégia

Már korábban érintettünk, hogy a Lucky 15 fogadási stratégia esetén 4 mérkőzésre kell fogadást kötnünk. A stratégia neve is jelzi, hogy ebből a 4 tippből 15 fogadásunk lesz. Nézzük meg, hogy hogyan is fog kijönni a 15 fogadás. Először is meg kell jelölni a 4 eseményt, ezek egyes kötésű fogadások lesznek, mivel ezek külön - külön is megjátszásra kerülnek. Ezen kívül lesz még 6 kettes kötésű fogadás, a négy mérkőzés kombinációja, illetve 4 hármas kötésű fogadás szintén a meccsek kombinációja mentén. Az utolsó pedig 1 darab négyes kötésű fogadás lesz. Helyes tippek esetén az alaptét 15-szörösével számolhatunk.

 

A Lucky 31 stratégia

A Lucky 31 esetén is ugyanazt a sémát kell követnünk, mint a Lucky 15 stratégiánál. Annyi a különbség, hogy itt 5 mérkőzésre fogadunk. Ebből következik, hogy lesz 5 darab egyes kötésű fogadásunk, 10 darab kettes, 10 darab hármas kötésű fogadás, 5 darab négyes kötésű, és végül 1 darab ötös kötésű fogadásunk. Az előző stratégia mintájára, itt az alaptét 31-szeres is lehet, ha minden tippünk helyes.

 

A Lucky 63 stratégia

Természetesen a Lucky 63 is a másik két stratégia szerint működik. Ez esetében 6 tippet teszünk, lesz belőle 6 darab egyes kötésű fogadás, 15 darab kettes kötésű, 20 darab hármas kötésű, 15 darab négyes kötés, 6 darab ötös kötés és 1 darab hatos kötésű fogadás. Ha minden jól megy, akkor az alaptétünk 63-szoros lehet a nyereményünk.

Érdemes viszont megjegyezni, hogy bármelyik sportfogadási ajánlat érdekel csak megbízható bukmékernél érdemes megkötnöd azokat!