Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.09

Olyan részeg volt a zalai família, hogy nem is emlékeznek, hogyan kerültek az árokba

Anya, apa és felnőtt gyermekük ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, akik Zalakomár egyik utcáján estek egymásnak.


reszeg-roma.jpg

 

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 6-án 18 óra 40 perckor az 52 éves férfi és azonos korú felesége Zalakaroson szüreteltek, majd miután hazaértek falujukba, az Árpád utcában összetalálkoztak 24 éves fiú gyermekükkel.

 

A szülők elmondása szerint a fiatalember egy üveg bort keresett rajtuk, aki előbb az apjával, majd az anyjával szólalkozott össze. Végül néhány pofon is elcsattant. A verekedés az árokban folytatódott.  A három embert a rendőrök még aznap elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Az apa és az anya elismerték a bűncselekmény elkövetését, ittasságukra hivatkozva azonban úgy nyilatkoztak, hogy nem emlékeznek miként kerültek az árokba, míg a fiatalember nem tett vallomást.


A Nagykanizsai Rendőrkapitányság a három ember ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.