Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.25

Nyugdíjasok támadtak telekszomszédjukra Nagykanizsán

Egy 79 éves férfi ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, aki összetűzésbe keveredett szomszédjával, majd súlyos sérülést okozott neki.
A rendelkezésre álló adatok szerint egy 79 éves férfi 2014. április 7-én nagykanizsai birtokán permetezett, ami 44 éves szomszédjának nem tetszett, ezért odament az idősebb férfihoz és vita, majd dulakodás alakult ki a két ember között. A verekedőkhöz a permetező férfi 74 éves felesége is csatlakozott, férjével együtt megrángatták a mellettük lakó ember pólóját, ami több helyen is elszakadt. A 44 éves férfi elmondása szerint a verekedés során idős szomszédja kihúzott a földből egy vasdarabot, mellyel feléje ütött, azonban csak a kezét találta el, mivel azt védekezésül maga elé emelte. Már éppen lecsillapodtak a kedélyek, amikor a szomszédok újra egymásnak estek. A fiatalabb szomszéd nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

 

nyugdijas.jpg

 

Az eljárás során a nyomozók a 79 éves embert gyanúsítottként hallgatták ki, aki tagadta, hogy vasrudat használt volna vitapartnere ellen, elmondása szerint a veszekedést szomszédja kezdte.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat F. L. nagykanizsai lakos ellen szóló vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek - tudatta szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.  (A fotó természetesen illusztráció)