Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyitóoldal

Cikkek

2015.08.27

Rendkívüli gázmérő-leolvasás lesz az E.on ügyfeleinél

/ Menüpont: Nyitóoldal

gazora-leolvasas.jpgA szeptemberben induló rendkívüli leolvasási időszakban elsősorban azokat az ügyfeleit keresi fel a területileg illetékes elosztó társaság, ahol az éves leolvasás a szolgáltatóváltást megelőző nyolc hónapnál régebben, azaz 2015 áprilisa előtt volt.

 
Teljes bejegyzés

2015.08.24

Kocsit találtak egy zagytározó alján Zalaszentgróton

/ Menüpont: Nyitóoldal

kocsi-a-toban.jpgA kocsit a helyi önkormányzati tűzoltók a vízügyi szakemberek segítségével vontatták a partra. Azt, hogy a Volvo 850-es miképpen került a vízbe a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

 
Teljes bejegyzés

2015.08.07

Kevesebb magyar örömlány lesz Londonban

/ Menüpont: Nyitóoldal

oromlany.jpgA szervezők és a prostituáltak az így megszerzett jövedelemből egyaránt részesültek. A bizonyítékok szerint a szervezők Londonban és Peterborough-ban több mint 250 nőt foglalkoztattak mintegy 50 bordélyházban.

 

 
Teljes bejegyzés

2015.07.09

Tombolt Kistolmácson a vihar - Fotók

/ Menüpont: Nyitóoldal

kistolmacs-vihar-2.jpgA szerda esti országos vihar a festői szépségű erdők ölelte zalai Kistolmácsot sem kímélte. A vihar fákat tört össze, borított fel a tó környékén és a kemping területén is romokat hagyott maga után a tomboló természet.

 
Teljes bejegyzés

2015.06.11

Felborult egy kamion az M7-es zalai szakaszán

/ Menüpont: Nyitóoldal

felborult-kamion-m7-zala-megye-1.jpg

Korábban felborult, összetört, majd a kerekeire állított nyerges vontató az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán, a 202-es kilométernél 2015. június 11-én, csütörtökön.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.17

Gyakrabban fordul elő a bőrrák!

/ Menüpont: Nyitóoldal

borrak-melanoma.jpgA szakember azt mondta, az örökletes, genetikai tényezők mellett a legnagyobb kockázatot éppen a sok napozás, az úgynevezett "napégés" jelenti. Arra hívta fel a figyelmet, hogy akár egyetlen gyermekkori leégés is bizonyítottan megnöveli egy később kialakuló melanóma veszélyét.

 
Teljes bejegyzés

2015.05.02

Megyei és tankerületi tanulmányi versenyek Becsehelyen

/ Menüpont: Nyitóoldal

A feladatlapokat 17 általános iskola 230 diákja töltötte ki. A döntőre az 5-6. és 7-8. évfolyamos korcsoportok 20-20 legjobban teljesítő diákját hívták meg a szervező magyartanárok.

 
Teljes bejegyzés

2015.03.20

Részleges napfogyatkozás Budapesten

/ Menüpont: Érdekes

reszleges-napfogyatkozas-1.jpg

A Hold a Nap korongja elé kúszik és a Nap egészét vagy egy részét a földi megfigyelő elől eltakarja. A holdárnyék rávetül a Földre.

 
Teljes bejegyzés