Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.11.23

Nők verekedtek a Zala megyei Galambokon

Egy 36 éves nő ellen javasolt vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság, aki Galambokon az utcán bántalmazott egy 33 éves helybeli nőt.
A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. június 11-én 9 órakor a 36 éves nő gépkocsijával megjelent Galambokon az egyik ház előtt, ahol élettársának volt párja éppen ismerőseivel beszélgetett.

 

rendorkocsi.jpg

 

A dühös nő elővett a csomagtartóból egy botot, közben szidta a másik nőt. A két asszony ezután összeverekedett. Az idősebb nő a bottal verte a fiatalabbikat. A két nő dulakodásának az udvaron tartózkodók vetettek véget. A 36 éves asszonyt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, aki ellen a sértett magánindítványt terjesztett elő nyolc napon belül gyógyuló sérülése miatt. A terhelt tagadta a bűncselekmény elkövetését, elmondása szerint ő botot nem használt és csupán védekezett a másik nő támadása ellen.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság B. Sz. galamboki lakos ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.