Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.04.08

Nem vicc!!! Faterja kérésére folytatjuk az országos Vejvadászatot!!!

"NA SZEVASZ ÖCSÉM! VEJEMET KERESEM!
59 éves, sportos, állati jóképű karosszéria lakatos vagyok és azt a hímnemű egyedet keresem, aki NEM FIÚ unokát készít nekem a lányommal, természetesen a felügyeletem mellett...
Na mondom, milyen az áru.(Bihari Viktória eladó! A szerk.)

A gyerek 37 éves, szóval nem egy mai pipi. Nincsenek ráncai és kinéz vagy 25-nek, de a mellei már nem olyan peckesek, mint ifjú tinédzser korában, van rajta narancsbőr meg karfiol, szóval ennivaló a kis drága! Viszont formás a segge és kemény, mint az import görögdinnye!
Vikunak-mert így hívják őtet- nyúl fogai vannak, ezért húsvétkor bátran beöltöztethető, az orra duda, gyerekek szívesen játszanak vele űrhajósat és házikósat.
A szemei zöldek, hajszín változó, de amúgy teljesen mindegy, a fodrász mindig belevág a frufrujába és úgy néz ki mint a dámbésdámber.
Kilók száma 68, ez is ingadozik, fogyókúra van állandóan de semmi látszata, csak a rinyálás, mert az nagyon megy.
A szoftver erősen sérült, alapvetően türelmes és felhasználóbarát a program, de a hisztit és a kedélyhullámzásokat itt sem sikerült teljesen kiszűrni.
A leánygyermek igencsak magának való (mármint nem Magának feltétlenül), de most már nagyon unom hogy balfaszkodik az életben és nem jutalmaz meg engem uncsival.
Amit elvárunk tőled:
2 fokkal legyél szebb mint egy ork,de azt sem baj ha hárommal.
Ne hidd azt hogy tökéletes vagy, mert széjjeltépem a szádat!
Rendelkezz saját borászattal vagy pálinkafőzdével, és szeresd a Fradit, mert hidd el, ezek a tartós párkapcsolat titkai.
Legyen minimum 30 fogad, ez 2 sorban is akár.
Intelligenciát illetően legyél ott a spiccen, mert a gyerek kivégez verbálisan, aztán meg csak pislogsz, hogy mivan.
Kell még humor, gumi idegek, tolerancia, pszichiátrián szerzett szakápolói gyakorlat, illetve kisebb buddhista kolóniákban eltöltött jópár év előnyt jelent.
Szóval, ha kell a lányom, akkor kösd fel a sportcsíkos boxeredet és küldj neki a retkes pofádról egy szelfit a tekasztorik.blog.hu@ gmail.com címre, jelentsen ez bármit is, én nem értek ezekhez a bánatos gépekhez.
Na ennyi, most mehetsz a fürdőszobába lefényképezni a pöcsödet!
Ja és szeresd a rockot meg a borjúbécsit!
Csumi!
(10 kedves megosztó egyedi, exkluzív, fateros pólót, egy üveg rozét és retró ajándékokat nyerhet, amiket majd a Panírozott Hörcsög-ben lehet átvenni.)
HAJRÁ, JÖJJENEK A FOTÓK!!!!!!!"

Forrás és akinek férjet keresnek - BIHARI VIKTÓRIA