Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.12

Nem támogatták a frigyet, ezért tört ki családi verekedés Zalában

Egy 43 és egy 35 éves férfi, valamint egy 37 éves nő elleni vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a Nagykanizsai Rendőrkapitányság. A három ember erőszakkal fejezte ki nemtetszését 16 éves lány-rokonuk párkapcsolatával kapcsolatban.

 

szerelem.jpg


A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. május 10-én a kora esti órákban egy 22 éves férfi hazafelé tartott barátnőjével Kerecsenyben, amikor találkoztak a lány nevelőapjával. A találkozás során az idősebb férfi felrótta a fiúnak a lánnyal való kapcsolatát, majd nyakon ütötte és hátulról derékon rúgta az udvarlót. A fiatalok folytatták útjukat, a nevelőapa pedig hangos szidalmazás közepette hazáig követte őket. Hamarosan megjelent a háznál a lány édesanyja is, aki kiabálásával „kicsalta” a házból a fiú édesanyját is. A ház udvarában végül verekedés, lökdösődés alakult ki a két család tagjai között, melyhez a lány nevelőapjának testvére és annak ismerőse is csatlakozott.  A három betolakodó férfi egészen a ház teraszáig merészkedett, ahol a fiatalembert úgy meglökték, hogy a teraszablaknak esett és a kitört üveg megsértette a karját. A hívatlan vendégeket a házban lakó nevelőapának sikerült kitessékelnie, miközben a család értesítette a rendőrséget. A lány édesapját, nevelőapját és annak testvérét a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, azonban mindhárman tagadták a bűncselekmény elkövetését, elismerték viszont, hogy a fiatal lány párkapcsolatát valóban ellenzik.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya Sz. K. E., Sz. K. S. és B. E. kerecsenyi lakosok ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasolt vádemelést a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.