Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.05

Nem találják a 21 éves murakeresztúri Koósz Gábort! Aki tud segítsen!

eltunt-koosz-gabor.jpg

eltunt-koosz-gabor-murakeresztur.jpg

 

A fiú szerdán délután tűnt el.

AKI BÁRMIT TUD RÓLA, JELENTKEZZEN!

Eltűnt neve: Koósz Gábor
Életkor: 21 éves
Eltűnt: 2014.09.03.
Utolsó ismert tartózkodási helye: Murakeresztúr - Zala megye.
Személyleírás: magassága 175 cm, barna hajú, barna szemű.
Ruházata: sötétkék kantáros munkásnadrág, fekete, narancssárga pulóver, fekete bakancs. Szemüveges, a szemüveg zöld fémkeretes és rajta volt. Kerékpárral ment el otthonról.
Különös ismertető jelei: Homloka bal oldalán egy vágási heg látható. Szemüveges.
Egyéb információk: Telefonját bemérték, az utolsó jelet az Őrtilosi torony fogta. Eltűnését a rendőrségen bejelentették.

Forrás: Eltűnt emberekért-megoszthatod - Facebook.

Több tucat rendőr és polgárőr keresi Koósz Gábort, aki 2014. szeptember 3-án tűnt el Murakeresztúrról. A 21 éves fiú délután fél háromkor ment el otthonról, este fél nyolckor még beszélt édesanyjával, de nem tudta megmondani, hogy hol van. Az asszony ekkor tett bejelentést a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon.
A nagykanizsai rendőrök jelentős erők bevonásával kezdték keresni a körülbelül 170-175 centiméter magas, barna hajú, barna szemű fiatal férfit, aki eltűnésekor sötétkék kantáros munkásnadrágot, fekete és narancssárgás pulóvert, valamint acélbetétes munkás bakancsot viselt.
A rendőrség kéri, hogy aki bármit tud Koósz Gáborról, illetve tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, az hívja a Nagykanizsai Rendőrkapitányságot a 06-92/312-190-es telefonszámon, de jelentkezhet a 107-es vagy a 112-es ingyenesen hívható segélyhívószámokon is, vagy személyesen is tehet bejelentést bármelyik rendőri szervnél.
(police.hu)