Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.04.20

Négy nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó Suzuki! - Fotókkal

Négy 60 év körüli nőt gázolt el a húsvéti körmenetbe hajtó autó szombat este a Pest megyei Galgahévízen, egyikük súlyos sérülésekkel került kórházba - közölte Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletese vasárnap délelőtt az MTI-vel.
A megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjének késő esti tájékoztatása szerint az autó a helyi polgármesteri hivatal közelében hajtott a körmeneten részt vevők közé. Beluzsárné Belicza Andrea a baleset körülményeiről csupán annyit közölt, hogy a gödöllői rendőrség vizsgálja az esetet.
Valics Dezső, a mentők ügyeletese elmondta, hogy két kocsival vonultak a helyszínre, s négy 60 év körüli nőt vittek az ügyeletes kórházba. Az első vizsgálatok szerint egyikük súlyosabb, a másik három nő könnyebb sérüléseket szenvedett.

Vanó András, Galgahévíz független polgármestere az MTI érdeklődésére elmondta, hogy nem tartózkodik a településen, így ő is csak hallomásból tud a balesetről. A helyiek beszámolója szerint a körmenet eleje épp a templomkert mellett fordult ki az úttestre, amikor egy autó, figyelmen kívül hagyva a biztosítást végző polgárőr integetését, belehajtott a tömegbe. Úgy tudni, hogy a sérülteket a hatvani kórházban ápolják - tette hozzá a településvezető. MTI (Fotók MTI - Lakatos Péter)