Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAV

 

Cikkek

2017.03.01

Korrupcióval gyanúsítanak pénzügyőröket

/ Menüpont: NAV

nav-auto.jpgA Nemzeti Adó- és Vámhivatal 14 pénzügyőrét hallgatta ki gyanúsítottként hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt a Központi Nyomozó Főügyészség.

 
Teljes bejegyzés

2017.02.17

NAV: nem kell kérni az szja-bevallás elkészítését

/ Menüpont: NAV

nav-zala-megye.jpgNem kell külön kérni a személyijövelemadó-bevallás elkészítését, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészíti mindazoknak, akik munkáltatótól szereztek jövedelmet tavaly.

 
Teljes bejegyzés

2017.01.31

Interneten bankkártyával is lehet majd adót fizetni

/ Menüpont: NAV

adotartozas.jpgInterneten keresztül bankkártyával is kiegyenlíthető lesz az adótartozás: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) idén fokozatosan vezeti be az új szolgáltatást.

 
Teljes bejegyzés

2016.12.29

Díjnyertes kutyák mellett csempészték a cigarettát

/ Menüpont: NAV

roszke-cigarettacsempesz.jpgDíjnyertes kutyák mellett elrejtve próbált meg Magyarországra csempészni 10 ezer doboz cigarettát egy orosz nő Röszkénél.

 
Teljes bejegyzés

2016.12.12

Jövőre már nem lehet eltitkolni a NAV elől a külföldi bankszámlák egyenlegét

/ Menüpont: NAV

visszatekert-kilometerora.jpgJövőre az offshore-szisztémák és más, nemzetközi szintéren működő adóelkerülőkkel szembeni küzdelem új szakasza kezdődik.

 
Teljes bejegyzés

2016.11.21

Több mint hárommilliárd forintos csalás gyanújával nyomoz a NAV

/ Menüpont: NAV

nav-milliardos-csalas.jpgTöbb mint hárommilliárd forintos költségvetési csalással gyanúsít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-Dunántúli Bűnügyi Igazgatósága egy elkövetői kört, amelynek tagjai autóversenyekhez fiktív reklámszerződéseket kötöttek; hét ember előzetes letartóztatásban van.

 
Teljes bejegyzés

2016.11.15

Volt légióst fogott a NAV kommandó

/ Menüpont: NAV

nav-kommando-elfogas.jpgEgy valamikori idegenlégiós irányította a bűnszövetséget, társai között többszörösen körözött személyt is sikerült elfogni.

 
Teljes bejegyzés

2016.11.07

Fegyvert, drogot, cigarettát is találtak Záhonynál

/ Menüpont: NAV

zahony-hatar-fegyver.jpgAmfetaminszármazékot, csempészcigarettát, valamint töltött fegyvert és lőszereket is találtak a napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a záhonyi határállomáson.

 
Teljes bejegyzés

2016.10.06

Külföldről behozott autók kilométeróráját tekerte vissza a kereskedő

/ Menüpont: NAV

visszatekert-kilometerora.jpgAz átlagos magyar gépjárművásárlók igényét ismerve, a külföldről behozott gépjárművek kilométer-mérő óráját visszatekerték.

 
Teljes bejegyzés

2016.09.28

NAV kommandó rohanta le az illegális cigarettagyárat - Videó

/ Menüpont: NAV

nav-merkur-bevetesi-egyseg.jpgAz operatív felderítés nyomán szeptember 21-én több mint száz pénzügyi nyomozó részvételével csaptak le az éppen beinduló üzemre, illetve a bűnszervezet tagjaira.

 

 
Teljes bejegyzés