Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NAV

 

Cikkek

2016.11.07

Fegyvert, drogot, cigarettát is találtak Záhonynál

/ Menüpont: NAV

zahony-hatar-fegyver.jpgAmfetaminszármazékot, csempészcigarettát, valamint töltött fegyvert és lőszereket is találtak a napokban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a záhonyi határállomáson.

 
Teljes bejegyzés

2016.10.06

Külföldről behozott autók kilométeróráját tekerte vissza a kereskedő

/ Menüpont: NAV

visszatekert-kilometerora.jpgAz átlagos magyar gépjárművásárlók igényét ismerve, a külföldről behozott gépjárművek kilométer-mérő óráját visszatekerték.

 
Teljes bejegyzés

2016.09.28

NAV kommandó rohanta le az illegális cigarettagyárat - Videó

/ Menüpont: NAV

nav-merkur-bevetesi-egyseg.jpgAz operatív felderítés nyomán szeptember 21-én több mint száz pénzügyi nyomozó részvételével csaptak le az éppen beinduló üzemre, illetve a bűnszervezet tagjaira.

 

 
Teljes bejegyzés

2016.09.09

Kényszergyógykezelésre ítélték a NAV-ellenőrt leszúró férfit

/ Menüpont: NAV

nav-gyilkossag.jpgElrendelte a kényszergyógykezelését a Fővárosi Törvényszék pénteken annak a férfinak, aki még tavaly februárban késsel támadt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) két intézkedő munkatársára Budapesten, egyikük a helyszínen meghalt.

 
Teljes bejegyzés

2016.08.24

Így néz ki egy illegális húsüzem

/ Menüpont: NAV

nav-illegalis-husfeldolgozo.jpgAz illegális húsüzemmel kapcsolatban álló vállalkozások (szállítók, húsboltok) vizsgálata jelenleg is folyamatban van.

 
Teljes bejegyzés

2016.07.19

Nyáron sem pihennek a cigicsempészek Letenyénél

/ Menüpont: NAV

m70-csempeszcigaretta-2016.jpgA Nemzeti Adó- és Vámhivatal Zala megyei pénzügyőrei 52.000 szál adózatlan cigarettát találtak egy ukrán kisbuszban és egy bolgár gépkocsiban az M70-es autóúton. Mindkét ügyben költségvetési csalás miatt indult eljárás.

 
Teljes bejegyzés

2016.05.10

800 millió adót csalt a vagyonőri bűnszervezet

/ Menüpont: NAV

nav-adocsalo-bunszervezet.jpgVádemelési javaslattal fejezte be a nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy tizenhat céget működtető, vagyonőri tevékenységgel foglalkozó baranyai bűnszervezet ügyében

 
Teljes bejegyzés

2016.03.17

Hatmilliárd forintot tüntettek el a csokis csalók Magyarországon! Videóval

/ Menüpont: NAV

csokolade-afacsalas.jpgKét, csokoládéval és étolajjal kereskedő bűnszervezet együttesen csaknem hatmilliárd forint áfát csalt el, a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) vádemelési javaslatot tett mindkét ügyben a Bács-Kiskun Megyei Főügyészségnél.

 
Teljes bejegyzés

2016.03.08

A NAV ellenőrzi a virág-kereskedelmet

/ Menüpont: NAV

viragkereskedelem.jpgA Nemzeti Adó- és Vámhivatal(NAV) ellenőrzi a virág-kereskedelmet. A hivatal arra hívja fel a figyelmet, hogy a virág-kereskedelemben magas az adózási kockázat.

 

 
Teljes bejegyzés

2016.03.07

1 milliót ért a 101 szál csempészett hóvirág

/ Menüpont: NAV

hovirag-birsag.jpgMagyarországon a hóvirág nem csupán őshonos, de védett növény is, így annak leszedése, gyűjtése vagy szállítása minden formában tilos!

 
Teljes bejegyzés