Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.03.08

Nagykanizsán nyílt meg az ország negyedik Ökölvívó Akadémiája

Dr. Csötönyi Sándorral, a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnökével és Draskovics Szilárddal, a Kanizsa Box Klub elnökével közösen Cseresnyés Péter a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje nyitotta meg pénteken a dél-zalai városban a Botos András Ökölvívó Akadémiát.
Amikor Magyarország és annak kormánya úgy döntött néhány esztendeje, hogy a sportot, köztük az ökölvívást kiemelten támogatja, hogy a lelki és testi küzdelmet, a társadalom tagjainak egészségét a legfontosabb céljai és teendői közé emeli, akkor éppen padlón volt az országunk, bajban voltunk, de ahogy Muhammad Ali, a legendás bokszoló mondta, nem hagytuk, hogy ott is maradjunk.
A Nagykanizsán most megnyíló Botos András Ökölvívó Akadémia olyan fiatalokat fog nevelni és tanítani, akik nem félnek a küzdelemtől, akik felveszik a kesztyűt, hogy majdan - reméljük mielőbb - a hazánkat képviselhessék a világ előtt.

Egy nagyszerű lehetőség nyílik meg ezzel az akadémiával, kiváló tanárok, emberek, és egy sikeres olimpikon, Botos András segítségével. És ehhez a lehetőséghez adja Nagykanizsa is azt az erkölcsi és anyagi támogatást, amely jelképesen a város lehetőségeit és esélyeit is jelenti a jövőben - írta Facebook oldalán Cseresnyés Péter. (Fotók: Facebook)