Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.08.14

Nagykanizsán adta fel szelvényét a Hatoslottó legújabb milliárdosa

Egy nagykanizsai bevásárlóközpontban adta fel a szelvényét az a játékos, aki bő egy hete telitalálatával 1 milliárd 267 millió forintot nyert a Hatoslottón. Szerkesztőségünk utánanézett, és az is kiderült, hogy Zala megye valósággal vonzza a lottómilliárdokat, hiszen az elmúlt bő egy évtizedben két Ötöslottó-topnyereményt szintén ott értek el -  írta a Fortunaweb.

(A szerencsét hozó nagykanizsai lottózó. Fotó: fortunaweb.hu)

 "A nagykanizsai magánlottózó tulajdonosa a Fortunawebtől értesült arról, hogy náluk küldték játékba a több mint egymilliárdot érő szelvényt, amellyel a Hatoslottó eddigi harmadik legnagyobb jackpotját vitték el.


„Tényleg? Még nem is hallottam! És melyik lottózómban?” – kérdezett vissza Gigler Tibor, akitől megtudtuk, hogy a Kanizsa Centrum bevásárlóközpontban működő magánlottózón kívül egy másikat is üzemeltet Balatonfenyvesen, és mostanában folyamatosan abban tartózkodik.
Miután beszélt a nagykanizsai Lottózó és ajándékszigetben dolgozó kolléganőjével, megtudtuk tőle, hogy az 50 ezres városban azért már téma az emberek között a legújabb lottómilliárd sorsa, és szájról szájra terjed a hír.


„Nagyon örülünk, hogy nálunk játszott nyertes, de akárcsak a többi szerencsés, aki előzetesen megígérte nekünk, nálunk még ő sem jelentkezett azóta. Egyébként fogalmunk sincs, ki lehet, hiszen szerencsére rengetegen lottóznak nálunk. Egy biztos, amióta hat évvel ezelőtt kinyitottunk, ennyi pénzt még sosem nyertek nálunk” – tette hozzá. A Fortunaweb adatbázisából azt is sikerült kideríteni, hogy Gigler úr kanizsai lottózójában azért korábban is előfordultak szép nyeremények, még ha nem is ekkorák, mint a mostani. Többek között tavalyelőtt egy másfél milliós négytalálatost, 2011-ben pedig egy 5 milliós 13+1-es totónyereményt értek el az ott feladott szelvényekkel" - fogalmazott az internetes lap.

Nem fizette ki 900 milliós lottónyereménye felét a feleségének

Vádat emelt az ügyészség egy szegedi férfi ellen, aki 2017-ben, válásuk során eltitkolta felesége elől közös lottónyereményük megmaradt összegének jelentős részét, mintegy 260 millió forinttal károsítva meg őt - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője hétfőn az MTI-t. Saághy Flóra közölte, a férfit különösen nagy kárt okozó csalás bűntettével vádolják.