Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.10.25

Nagykanizsai ál-fogorvosokat lepleztek le a zalai rendőrök

 

Ál-fogorvosokat lepleztek le a zalai rendőrök
2012.10.25. csütörtök

 

A Nagykanizsai Rendőrkapitányságon tett feljelentést egy helyi lakos, amely szerint többször kezelték egy fogorvosi rendelőben, azonban a kezelések után szövődmények léptek fel. A feljelentő ezután felkeresett egy másik fogorvost, aki észlelte, hogy súlyos, maradandó fogyatékosságot szenvedett. A nyomozás során kiderült, hogy abban a fogászati rendelőben, ahol kezelték a betegeket, nem fogorvos, hanem fogászati asszisztens és egy fogtechnikus végezte a beavatkozásokat.

al-fogorvos-zala-megye.jpg

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság nyomozói 2012. október 24-én délelőtt a helyszínen tetten érték H. Éva Adriennt és H. Józsefet, akik éppen valakit kezeltek. Kiderült, hogy a gyanúsítottakat rokoni szálak fűzik össze: ugyanis egy apáról és a lányáról van szó.
Az apa a házkutatás során megpróbálta elrejteni a ruhája alá a rendelőben lévő és még le nem foglalt dokumentumokat. Az ügyben folytatott gyanúsítotti kihallgatások során H. Éva Adrienn a bűncselekménnyel kapcsolatban mindenre kiterjedő részletes beismerő vallomást tett, míg H. József részlegesen ismerte el a bűncselekmény elkövetését.
A Nagykanizsai Rendőrkapitányság kuruzslás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást és várja azok jelentkezését, akiket a gyanúsítottak kezeltek. Személyesen a Nagykanizsa, Király út 49. szám alatt jelentkezhetnek, vagy hívják a 06/93/312-190 - es telefonszámot! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, vagy a 112-es segélyhívó valamelyikén is megtehetik.
Segítségüket köszönjük ! Zala Megyei Rendőr-főkapitányság