Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.07

Muraszemenye - Leütötte, késsel fenyegette, megerőszakolta a nőt

Lakatlan házba csalta testvére élettársát, ott bántalmazta majd megerőszakolta. Az ügyet Nagykanizsán tárgyalják.
Egy harmincas évei végén járó férfi utolsó szabadságvesztés büntetéséből való szabadulását követően fiútestvérével, és annak élettársával egy Mura-menti faluban lakott.
 

muraszemenye.jpg

 

2013 karácsonya utáni napon megkérte az élettársat, hogy menjen el vele a szomszédos Muraszemenyére lakatlan szülői házukhoz, mert onnan még jó állapotú használati tárgyakat lehet elhozni. Ezt követően egy kerékpárral elmentek Muraszemenyére, ahol a terhelt a nőt az udvari melléképülethez hívta, hogy ott vannak az értékek.

A terhelt a helyiségbe lépő sértettet egy bottal tarkón vágta, amitől a nő a földre esett, majd felszólította, hogy
vetkőzzön le, mert ha nem, akkor meg fogja ölni. Ennek nyomatékosítására elővett egy kb. 10 cm pengehosszúságú kést, majd a földre esett nő mellkasára térdelt, a melléképületben lévő matracra húzta, kezeit hátracsavarta, alsó ruházatát lerángatta majd – a sértett akarata ellenére, folyamatos bántalmazás mellett, - közösült vele.
A Nagykanizsai Járási Ügyészség a többszörös visszaeső terhelttel szemben szexuális erőszak büntette miatt emelt vádat a Nagykanizsai Járásbíróság előtt - tudatta a Letenye Médiával Dr. Pirger Csaba a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.
Előzményért katt ide: A férfit Letenye belvárosában fogták el.