Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011.03.23

Müller:megkezdődött a területrendezés

Egy olvasónk hívta fel figyelmünket arra, hogy a horvát határ felé vezető úton a hídról már látható, hogy a beígért letenyei Müller-beruházás első munkálatai március 23-án (szerdán) vagyis ma, megkezdődtek.
 
image002.jpg
 
Nyilvánvaló volt, hogy egyből a területre látogattunk és valóban: Halmi Béla polgármesternek a legutóbbi (március 17-i) testületi ülésen elhangzott tájékoztatásának megfelelően az érintett területen elkezdődtek a tereprendezési munkálatok. Vagyis: az álhírekkel ellentétben nem a környező településeken, hanem Letenye határában épül ki a Müller logisztikai központja.
 
image004.jpg
 
A Müller leendő logisztikai bázisa, ahonnan Magyarországot, Horvátországot és Szlovéniát látják majd el termékeikkel egészen pontosan a határ felé vezető körforgalomról lehajtva a Mura és a kavicsbányák felé vezető út jobb oldalán található.
 
image006.jpg
 
A polgármester korábban adott tájékoztatása szerint a Müller elosztó bázis 150 ember felvételét tervezi, amely rendkívül jó hatással lehet Letenye és környéke munkanélküli rátájának csökkentésére, hiszen Zala megyében éppen itt; városunkban és környékén az egyik legmagasabb a munkanélküliek száma.
 
image007.jpg