Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012.09.05

Müller: szeptember 16-án kerül sor az avató ünnepségre, karácsonyra 400 munkahelyet kínálnak Letenyén


A mai nap egy levelet kaptunk Erwin Müller úrtól melyben szerkesztőségünket a letenyei létesítménybe invitálja. A levélben Müller úr arról tájékoztat, hogy szeptember 16-án (vasárnap) 11 órakor kerül sor a Müller letenyei logisztikai központjának hivatalos megnyitó és avató ünnepségére. 

 

 

A Müller németországi vezetője levelében arról is írt, hogy júniusban került megnyitásra az új letenyei raktárközpont, ami azóta teljes gőzzel üzemel. A beruházás kb. 10 millió euróba került, melynek köszönhetően a legmodernebb szempontoknak is megfelelő logisztikai központ létesült a letenyei Mura utcai telephelyen. A helyi 18.000 négyzetméteres raktárközpont jelenleg 20 kamionnal szolgálja ki a magyarországi, horvátországi és szlovéniai áruházakat. A letenyei Müllernél most mintegy 300 dolgozót foglalkoztatnak, de a karácsonyi időszak alatt több mint 400 munkahelyet kínálnak majd - írta levelében Erwin Müller.
Természetesen szerkesztőségünk részt vesz a megnyitó ünnepségen, mely során lehetőségünk lesz kalauzulásukkal körbenéznünk az igényes kialakítású, példamutató értékű letenyei Müller logisztikai központban.