Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.18

Motorbalesete miatt bukott le egy férfi Nagykanizsán

Rendszámköteles motorral közlekedett rendszám, jogosítvány, biztosítás nélkül.
Az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett egy 35 éves zalaegerszegi férfi abban a közlekedési balesetben, amely 2014. szeptember 16-án (kedden) 18 óra 15 perckor történt Nagykanizsán.
A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi a Vár úton közlekedett a Zrínyi út irányából a Bajcsy-Zsilinszky út felé Piaggio típusú segédmotor kerékpárjával, amikor eddig még tisztázatlan körülmények között megcsúszott, majd a szegélynek ütközött és leesett a motorról. A férfit a mentők a nagykanizsai kórházba vitték.

 

motorosbaleset-nagykanizsa.jpg

 
A helyszínelés során a nagykanizsai rendőrök megállapították, hogy a segédmotoros kerékpárként használt jármű egy rendszámköteles Piaggio Beverly 200-as motorkerékpár, melyet a tulajdonosa nem helyezett forgalomba, továbbá nem rendelkezetett a kategóriához tartozó vezetői engedéllyel sem, illetve nem volt biztosítása, így a fenti cselekményeivel több szabálysértést is megvalósított, amely miatt a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztálya szabálysértési eljárást indított - közölte csütörtökön a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.