Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.10.21

Mindkét letenyei focicsapat győzött a Csesztreg ellen - Videókkal

Vasárnap két letenyei focicsapat is megmérkőzött a vendég Csesztreg gárdájával.

letenye-se-u21.jpg

LETENYE SE - FEMAT CSESZTREG (U21) 4-0 (4-0) Csapatunk remekül teljesített a első huszonöt percben, hisz négyszer is bevette ellenfele kapuját ezzel kialakítva a végeredményt! Góllövők: Csesztregi Marcell (9' 20') Rudics Richárd (23') Zsohár Gergő (25').
Jók: Csesztregi M, Orsós Roland.LETENYE SE - FEMAT CSESZTREG (Felnőtt csapat) 4-3 (1-2) Rosszul kezdet csapatunk, hisz az első negyedórában már kétgólos volt a vendégek előnye! Csapatunkat nem törte le a vendégvezetés magukhoz ragadták a kezdeményezést s egyre magabiztosabban futballoztak, melynek meg is lett az eredménye és így közelebb kerültek a már nem olyan magabiztos vendégekhez! A második félidőben csapatunkat támogatta a viharos erejű szél melyet az LSE ki is használt, s húsz perccel a vége előtt 4-2 re alakította az eredményt.

letenye-se-felnott-csapat.jpg

A vendégek a végére kissé belepiszkítottak az eredménybe de a csapatunk győzelme így sem forgott veszélyben. Mindent figyelembe véve csapatunk szinte mindenben felülmúlta esélyesebb ellenfelét és teljesen megérdemelten nyert esélyesebb ellenfele ellen, és arathatta le a nézők dicséretét. Góllövők: Kozári Gábor, Kőrösi Miklós (2.), Kósa Attila. Jók: Kozári G, Rodek Gábor, Kósa A, Kőrösi M.

(Forrás: Letenye Se - Facebook)