Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.12.08

Mindenkit megvertek a keszthelyi kidobók

Egy 26 és egy 24 éves keszthelyi férfi ellen javasolt vádemelést a Keszthelyi Rendőrkapitányság, akik egy helyi szórakozóhely előtt megvertek két fiatalt, miután egyikük egy harmadik fiút is bántalmazott.

A gyanú szerint a két keszthelyi férfi 2014. június 28-án biztonsági őrként dolgozott egy keszthelyi szórakozóhely beléptető kapujánál, amikor hajnali 3 óra körül egy öt fős társaság érkezett a buliba. Nemsokkal később az idősebbik őr szóváltásba keveredett a fiatalokkal, elmondása szerint azért, mert a három fiú és a két lány alkoholt akart bevinni a szórakozóhelyre. A vitát tettlegesség követte, melynek során az egyik biztonsági őr többször pofon ütött egy 21 éves zalaegerszegi fiatalembert, míg társa egy 19 éves tatabányai fiút ütött és rúgott meg. A társaság a konfliktus miatt végül nem ment be a diszkóba, annak ellenére, hogy megvették a jegyet.

 

kidoboember.jpg

 

Még aznap este a 26 éves biztonsági őr egy 20 éves férfival is konfliktusba került, akivel egy lökdösődés fajult verekedéssé. Ekkor az elkövető két ismeretlen társával együtt megütötte és többször megrúgta a fiatalt.
A nyomozók a két biztonsági embert előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Az idősebb gyanúsított részben elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését, míg az előbbi verekedésben részt vevő társa tagadta, hogy bárkit megütött volna.
A Keszthelyi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya B. L. M. ellen csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és garázdaság vétség, K. T. ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozási iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Keszthelyi Járási Ügyészségnek - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.