Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.10.11

Na ezt nem tudom magamban tartani! Megható sorok a Zsaruellátótól

"Na ezt nem tudom magamban tartani!!!!
/Természetesen nem mondok neveket/

Tegnap este haza felé még volt nálunk kb:100adag kaja, mondta a házigazda, hogy hová menjünk mert ott is várnak ránk. Elköszöntünk egymástól és indulás!
Odaértünk, 3 egyenruhás várt ránk akik közölték velünk, hogy kb 100-an vannak és mindent elfogadnak, sőt listát is kaptunk arról, hogy mijük nincs.

 

zsaruellato.jpg


Behordtunk mindent az étkező egyik asztalára, ahová pillanatok alatt oda gyűltek mit karácsonykor a fa alá és nekem csak azon járt az agyam, hogy mennyi minden kellene még oda.
Beát megvendégelték a saját vacsorájukból, én pedig egy teát fogadtam el.
Amíg azt szürcsölgettem, a parancsnokuk /nem tudom hogy hívják a főnököt náluk/ beszélgetett velem.
Elmondta, hogy mire van szükségük és miután megnézte a listánkat amit mellesleg nagyon megdicsért közölte, hogy mindenre szűkségük van.
Amikor a fiúkról beszélt azt mondta a fiaim pedig talán nem is volt sokkal idősebb mint ők. Aztán elköszöntünk és megígértük, hogy megpakolva vissza megyünk.
A fiúk hangosan egyszerre köszönték meg a meleg ételt és köszöntek el.
A 3 férfi aki fogadott bennünket kikísért az ajtóig és megöleltek bennünket a "főnök" azt mondta miközben a szemembe nézett "A fiaimért bármit!"
Bea rám nézett és szinte egyszerre mondtuk "ezért az utolsó félóráért megérte az egész nap!"
Ahogy sétáltunk a kocsi felé Regina -akit azért hívtuk el, mert kétkedett az adományok célba érésében- szorongatta a kezemet és hang nélkül sírt, majd amikor beszállt a kocsiba annyit mondott "közétek akarok tartozni"
Hazáig beszélgettünk a nap eseményeiről aztán nehezen váltunk el egymástól az autóink mellett is alig tudtuk abbahagyni a trécselést pedig akkor az eső már szakadt rendesen.
Köszönöm, hogy ennek én is részese lehetek!!!!"
(Forrás: Zsaruellátó Facebook)