Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.11.07

Eltanácsolják a német lányokat a muszlim férfiaktól

A németországi Szász-Anhalt tartományban dolgozó gimnáziumi tanárok szakszervezetének (PHVSA) vezetői eltanácsolják a német diáklányokat a muszlim vallású férfiaktól.
Az egykori NDK területén fekvő, 2,2 millió lakosú tartományban működő pedagógus-szakszervezet Gymnasium in Sachsen-Anhalt (Gimnázium Szász-Anhaltban) című lapjának legutóbbi számában az érdekképviselet elnöke és elnökhelyettese, Jürgen Mannke és Iris Seltmann-Kuke Menekültvita - megkövetelendő az igazodás alapértékeinkhez címmel közölt vezércikket, amelyben egyebek között úgy vélekednek, hogy "Németországot teljesen elözönlötték a bevándorlók".

 

ausztria-menekultek.jpg

(Fotó: MTI/Varga György)


Hozzátették, hogy "sok fiatal, erős, többnyire muzulmán férfi" érkezik az országba.
Megjegyezték: "Teljesen természetes, hogy ezeknek a gyakran képzetlen fiatalembereknek is van igényük a szexualitásra".
"Már most lehet hallani sok helyről ismerősökkel folytatott beszélgetésekben, hogy előfordul zaklatás a mindennapi életben, legfőképpen tömegközlekedési eszközökön és szupermarketekben" - ismertették értesüléseiket.
Úgy vélték: "felelősségteljes pedagógusként" fel kell vetniük a kérdést, miként "tudjuk úgy felvilágosítani 12 éves kortól fiatal lányainkat, hogy ne bocsátkozzanak felszínes  kalandba" ezekkel a "bizonyára gyakran vonzó muzulmán férfiakkal". MTI