Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.05.03

Megyei bajnok lett a Letenye kézilabda csapata - Videóval !

letenye-kezilabda.jpgA megyei kézilabda bajnokság szeptemberben kezdődött amire heti két edzéssel készültünk. Edzéseinket és a meccseinket a kanizsai Zsigmondy sportcsaronkban tartjuk mert itt Letenyén nincsenek meg a feltételei a mérkőzések lejátszásának - tudtuk meg Teperics Tamástól a Letenye KSE elnökétől.
A Zala megyei bajnokságban összesen négy csapat van, Zalaegerszeg, Vonyarcvashegy, Zalaszentgrót és Letenye, így az őszi és a tavaszi idényben is oda-vissza vágókat rendez a szövetség, ami azt jelenti hogy ősszel is kétszer és tavasszal szintén két alkalommal találkozunk egy csapattal - írta a Letenye Médiának a letenyei kézilabdások elnöke.
A bajnokságot három vereséggel kezdtük, majd sorban jöttek a győzelmek, a tavaszi rájátszási napon volt egy döntetlenünk Vonyarcvashegy ellen de ezt leszámítva veretlenek vagyunk. Még vissza van három forduló, de már behozhatatlan az előnyünk és már biztos bajnokok vagyunk.
A csapat fő gerincét rutinos régi játékosok adják pl. Berta Zsolt aki harmadik az összesített góllövőlistán, de közöttünk van Baksa István, Cseh László akik már a régi "nagy" letenyei csapatnak is oszlopos tagjai voltak. Közben próbálunk fiatalokat beépíteni de nehézségekbe ütközünk a csarnok hiánya miatt.  A letenyei kézilabdát igyekszünk fenntartani és minél jobb eredményeket elérni. Mindezt szívvel-lélekkel csináljuk mindenféle juttatás nélkül - fogalmazott Teperics Tamás.
Ha már itt tartunk akkor meg kell említeni a letenyei önkormányzatot mint fő támogatót és az INIT 2000 Kft-t, aki ebben a nehéz gazdasági helyzetben is évről-évre támogatja a csapatot. További bevételi forrást jelentenek még a különböző pályázatok és az adó 1%-a is - írta végezetül kérdéseinkre válaszolva a Letenye KSE elnöke.