Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.10.10

Megtalálták egy több hete eltűnt murakeresztúri fiatal holttestét

Megtalálták a holttestét annak a 21 éves fiatalembernek, aki szeptember elején tűnt el Murakeresztúrról - erősítette meg pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI információját.

 

eltunt-koosz-gabor.jpg


Nothoff Ingrid közölte: a holttestet péntek reggel egy rendőr találta meg, akit egy helybéli értesített. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit, orvos szakértői véleményt kérve.
Az MTI úgy tudja, hogy péntek reggel Murakeresztúr kollátszegi településrészén egy helybéli férfi talált rá az eltűnt fiatal kerékpárjára. Értesítette a rendőröket, ők alig kétszáz méterre a Mura partjától, egy kukoricásban megtalálták a férfi holttestét.
A fiatal szeptember elején, eltűnése előtt azzal hívta fel az édesanyját, hogy a lakóhelyéhez közeli hegyről hazafelé jövet eltévedt, és nem tudja, hol van. Az esti órákban csak annyit mondott, hogy vizet és vasúti síneket lát, de utána már nem adott életjelet.
A fiatalembert napokon át több mint ötvenen kutatóeszközökkel is keresték az áradó Mura és a Principális térségében, illetve a közeli településeken, de a kutatás akkor nem vezetett eredményre. MTI (Fotó: Facebook - Koósz Gábor)