Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.01.25

Megöltek egy nőt Nagykanizsán !

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói továbbra is nagy erőkkel keresik azt az elkövetőt, aki a gyanú szerint 2013. január 24-én délután 15 óra körüli időben Nagykanizsán egy lakatlan épület egyik lakásában megölt egy 40-50 év körüli nőt.
 
 
 Egy helyi lakos értesítette a rendőröket, hogy Nagykanizsán a Teleki utcai lakatlan házban, egy hörgő, súlyosan sérült nőt talált.
 
 
Amikor a mentősök a helyszínre érkeztek, már nem tudtak az asszonyon segíteni, a helyszínen elhunyt. Az elsődleges vizsgálat megállapította, hogy a középkorú nőt több módon, súlyosan bántalmazták. A sértettnél nem voltak személyi okmányok, ezért egyelőre nem tudni ki az áldozat. Személyleírása: körülbelül 165 cm magas, átlagos testalkatú, 40-50 éves, haja barna, ami vállig ért. Kék színű, úgynevezett háromnegyedes kabátot, és kék pamut szabadidőnadrágot viselt. Nyakában kötött, drapp színű rojtos sálat hordott. A sértett lábán egy fehér műbőr sportcipő volt. Különös ismertetőjegye jobb mell feletti részen egy fekete színű, körülbelül 6-8 cm átmérőjű szépen kidolgozott oroszlánfejet ábrázoló tetoválás található.
 
 
 
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.   A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki bármit tud a bűncselekményről vagy felismeri a mellékelt képeken látható ruhákat, tetoválást, az hívja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságot a (06) 92/504- 316-os telefonszámon vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívószámokon ! 
 
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2013. január 25-én délután azonosították azt a nőt, akit előző nap egy nagykanizsai lakatlan ház egyik szobájában találtak holtan. Az áldozat egy 46 éves zalaegerszegi asszony, aki Nagykanizsán élt élettársával. A nyomozás során a zalai rendőrök megtalálták a nő élettársát. A vizsgálat eddigi adati szerint 2013. január 24-én délután 15 óra körüli időben Nagykanizsán egy lakatlan épület egyik lakásában ismeretlen elkövető megölte a 46 éves nőt. Az igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a középkorú nőt több módon, súlyosan bántalmazták. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, a zalai rendőrök továbbra is jelentős erőkkel keresik az elkövetőt.  
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság - 2013.01.25.