Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.07.17

Megöllek és eláslak benneteket! - írta a Facebookon a nőnek a nagykanizsai férfi

Sorozatosan és durván fenyegette választottját egy nagykanizsai férfi, mert a nő elutasította közeledését...
Egy negyvenes évei elején járó, korábban már büntetett nagykanizsai férfi 2011. februárja óta baráti kapcsolatban állt a sértettel. Megpróbált a udvarolni, de visszautasították. A terhelt ezért 2013. novemberétől 2014 januárjáig a sértettet folyamatosan üzenetekkel zaklatta telefonon és a Facebookon is.

zaklatas.jpg

 

Igy sms-ben figyelmeztette, hogy "ne akard, hogy megkeserítsem még jobban az életedet", közölte a sértettel, hogy megkeresi a munkahelyén, munkatársai előtt megveri, de megveri a 12 éves lányát is. Megfenyegette, hogy őt is, és a gyermekét is megerőszakolja, és börtönviselt ismerőseivel meg is erőszakoltatja, embereket küld rá, akik megölik, majd elássák.

 

Az egyre durvább hangvételű számtalan üzenet az utolsó hetekben már csak élet elleni fenyegetéseket tartalmazott, melyek a sértettben komoly félelmet keltettek.
A Nagykanizsai Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt emelt vádat a terhelt ellen a Nagykanizsai Járásbíróság előtt - tudatta a Letenye Médiával kedden Dr. Pirger Csaba a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.