Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.02.03

Megmacskásodtak a Zala Volán buszai Nagykanizsán?

"Busz kalandjárat:
A mai négyórás, Letenyére tartó busz valószínűleg beteg lett, mert négy óra öt perckor egy helyettesítő járat állt be a megállóba (olyan jó kis sárga, rosszindulattal ócska, kis jóindulattal retró típusú). Miután felszálltunk, és utazhatóvá tisztítottuk az üléseket, már indulhattunk is. Egészen a buszmegálló másik végéig, ahol egy szép nagy, íves kanyarral visszaérkeztünk a kiindulási ponttól alig 10 méterre.

nagykanizsa-autobuszpalyaudvar.jpg

 

 

 Kb. tíz perces várakozást követően aztán megérkezett a pót buszt pótló újabb járat (ha lehet még hidegebb, viszont egy fokkal tisztább mint a másik), amellyel végül egészen Letenyéig jutottunk." (Forrás: Facebook)

 

Ps: Mi is jártunk úgy Nagykanizsán a buszállomáson, hogy min. 20 percig szobroztunk a -5 fokos hidegben. Ezt a szitut megelégelte egy mérges apuka és megkérdezte a forgalomirányítót, hogy nem kellene-e bemondani azt, hogy az XY busz ennyi, meg ennyi percet késik. Persze ezek után bemondták, sőt a forgalmista oda is jött hozzánk, hogy a busz indulásáig menjünk be a fűtött váróterembe. Mindez korrekt viselkedés. De, hogy mindez miért nem jutott maguktól eszükbe szólás nélkül? Na ez az, ami érdekes...