Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.05.29

Meglett a vágyott kerekesszék!!! Vannak még jó emberek!

Csütörtökön reggel megkapta az áhított kerekesszéket az a letenyei hölgy, akinek segítséget kértünk!!!!

Még kedden írtunk arról, hogy  "havi 30 ezer forintos (megalázóan kevés) rokkantnyugdíjából él az a letenyei hölgy, aki segítségkéréssel fordult a Letenye Médiához.  Mert más választása nem volt. A hölgy betegségei miatt lassan már a házából sem tud kimenni, de még arra képes lenne, - ha lenne egy kerekesszék - hogy azzal legalább, saját erejéből közlekedni tudna kisvárosunkban.
Azt írtuk, hogy nagyon szépen kérünk minden kedves Olvasónkat, akinek lehetősége engedi, hogy segítsenek.!!!
Olyan segítők válaszait várjuk, akik INGYEN tudnak felajánlani egy már használaton kívüli kerekesszéket, amivel neki legalább arra lesz lehetősége, hogy életének végső szakaszában néhány pillantást vethessen kisvárosunkra és láthassa  az egyszerű csodát, magát az ÉLETET.."

Cikkünk megjelenése után olyasmi történt, amire magunk sem számítottunk.

Legalább 10 kerekesszéket ajánlottak fel a hölgy számára. Többek között Letenyéről, Becsehelyről, Nagykanizsáról sőt Németországból, Angliából, Franciaországból is írtak nekünk, az ott dolgozó, ott élő magyarok, hogy küldenék a kerekesszéket.

 

Egy nagykanizsai hölgy írta , hogy szívesen felajánl egy kerekesszéket, amelyet a letenyei hölgy és férje csütörtökön reggel 8 órakor már át is vehetett. A gyógyászati segédeszközt Pál Józsefné (Ildikó), Murarátka polgármestere saját, családi kocsijával szállította Letenyére. A kerekesszék teljesen új állapotban van, a hölgy tisztelettel, szeretettel köszönte meg az önzetlen segítséget és a példátlan összefogást.

letenye-kerekesszek.jpg

 

Néha-néha magunk is kicsit elvesztettük a hitünket, hogy mivé vált a világ, hol vannak, hová tűnnek az értékek és egyáltalán miért állt feje tetejére a világ.

 

 

 

És most a letenyei példán okulva is bízva mondhatjuk, minden rendben van, hiszen VANNAK MÉG JÓ EMBEREK!

 

A magát megnevezni nem kívánó nagykanizsai hölgynek, a murarátkai Pál családnak és mindenkinek, aki segítséget ajánlott tiszta szívvel mondunk köszönetet!!! A kerekesszék már megvan!