Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.07.31

Megható - Ismét segítettek a súlyosan megégett, műtétek előtt álló zalai (fityeházi) kisfiúnak

"Szerdán délelőtt a Charity Shop – Adománypont hálózat nagykanizsai üzletében a sajtó képviselői jelenlétében, a legszigorúbb normáknak megfelelő módon felbontották azokat a gyűjtő urnákat, melyeket még március elején raktak ki a boltokban azzal a szándékkal, hogy ilyen módon is pénzt gyűjtsenek a hároméves fityeházi kisfiú gyógyítására.

megegett-kisfiu-kondricz-bence-1.jpg

 

Mint emlékezetes, Kondricz Bence február közepén egy disznóölés során véletlenül háttal beleesett a forró abalébe. Testének nagy százaléka égési sérülést szenvedett.  Az elmúlt hónapokban a kisfiú több bőrátültetésen esett át, jelenleg a helyreállító műtétek előtt áll.

megegett-kisfiu-kondricz-bence-2.jpg

Takács Balázs a bolthálózat vezetője és Novák Antalné, a Fityeház Fejlődéséért Közalapítvány kuratóriumának elnöke közösen nyitották ki az urnákat, majd együtt végeztek számvetés, mely után kiderült, a négy üzletben (Nagykanizsán, Zalaegerszegen, Nagyatádon és Zalaszentgróton) összesen 86.080 forintnyi adomány gyűlt össze. Ehhez jön még az üzlethálózat felajánlása, miszerint a február vége- június vége közötti időszak tiszta hasznának 10 százalékát ugyancsak felajánlják Kondricz Bence gyógyítása költségeinek finanszírozására" - írta meg a jó hírt a 8800.hu. (Fotók: Facebook)

Aki segíteni tud, itt teheti meg: A számlaszám: Bak és Vidéke Takarékszövetkezet, 74000535-10017423. Közlemény: Kondricz Bence gyógyulásáért. A fityeházi óvodában is tovább tart a gyűjtés a kis apróság javára.