Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.06

Még nincs meg az eltűnt murakeresztúri fiatal - Édesapja vasárnap újabb keresést szervez

Kedves ismerőseim aki szeretne részt venni a fiam keresésében az holnap reggel nyolc órára legyen Murakeresztúr Kossuth L. út 107. szám elött! Elindulunk keresni a fiamat! Köszönöm!!!!! - írta a Facebookon szombaton délután a murakeresztúri Koósz Gábor, a szerdán délután nyomtalanul eltűnt 21 éves ifj. Koósz Gábor édesapja.

Tehát az újabb keresés vasárnap reggel 8 órakor lesz. Aki teheti, segítsen!

Szombat délután létrehoztak egy Facebook-csoportot is Keressük Koósz Gábort!! néven. A csoporthoz ide kattintva lehet csatlakozni.

 

eltunt-koosz-gabor.jpg

 

Az édesanya az Elveszett emberek - Gyerekek - Magyarország - Európa Facebook oldalnak az alábbi levelet írta:

Eltűnt a képen látható Koósz Gábor,Murakeresztúri lakos.
Becenév:koszika

"Születési idő,hely és kor: 1993.07.30. Nagykanizsa 21 éves.
Eltűnési ideje:2014.09.03. Pontos ídőt nem tudok mondani, azt tudom,hogy itthonról 14.30-kor ment el!
Aztán utána egészen este 21.30-ig lehetett vele beszélni viszont azután már nem volt elérhető telefonon! Azóta senki nem látta nem beszélt vele! Azt sem tudjuk él-e vagy már nem!
A rendőrségre én aznap este telefonon bejelentést tettem mégpedig 22.00-kor! A Nagykanizsai rendőrkapitányság felé!
A jegyzőkönyvet másnap délután írták meg a lakásomon!
A rendőrségről engem 2014.09.05.-én délután tájékoztattak arról,hogy felkerült a gyermekem a police.hu honlapjára és a körözés ki van adva!
Személyleírása: kb:170-175 cm magas,barna hajú,barna szemű,kb 60 kg.
Különös ismertető jele:a homlokán egy kb 3-4 cm-es heg látható!
A jobb karjában fém van mert a keze el volt törve!
Szemüveget visel folyamatosan! A szemüvegkeret zöld színű fém!
Utoljára sötétkék kantáros munkásnadrágot viselt és egy fekete narancssárga pulóver volt rajta! A lábán egy fekete acélbetétes bakancs volt!
A telefonja és iratai vele voltak! Az iratok egy fekete pénztárcában voltak vele! Kerékpárral közlekedett,egy lila montenbike-al! Bankkártya nem volt nála!
Táska nem volt nála!
Közösségi oldalt csak a facebook-ot használja mást tudomásom szerint nem! Ott vannak róla fényképek is nyugodtan felhasználhatják azokat!
Annyi információval rendelkezek,hogy elment fel a szőlőhegyre iszogatni! Onnan kb 17.00 és 18.00 között távozott! Azt azonban már senki nem tudja hova ment mert onnan már nem talált haza és senkivel nem is találkozott azóta! Nem is látta senki!
Este 20.00-kor beszéltem vele! Utoljára a család barátjával beszélt kb 21.30-ig! Ez volt az utolsó időpont amikor beszélt vele valaki,rá 10-15 percre már vagy lemerült vagy kikapcsolta a telefonját de már beszélni nem lehetett vele mert a hangpostája jelentkezett be! Attól a pillanattól fogva a tartózkodási helye ismeretlen,mert folyamatosan haladt és nem állt meg! A telefonját az utolsó híváskor az Őrtilosi torony rögzítette!
Nem volt feltett szándéka vagy akarata,hogy el menjen otthonról,csak azt tette amit már oly sokszor megtett! Elment egyett körülnézni a pincék körül!
A család hozzájárul a gyermek felkutatásához és örül annak,hogy lesz aki keresi! Mert a rendőrkapitányságtól nem kapott a család semmilyen információt,hogy hogy áll a keresés vagy mi is van tulajdonképpen vele! Azt a felvilágosítást adták tegnap kora esti órákban,hogy én leszek az első aki megtudja mi van vele! Addig legyek nyugodt,majd értesítenek ha előkerül! Köszönöm szépen!"

Előzmény itt: Nem találják a 21 éves murakeresztúri Koósz Gábort! Aki tud segítsen!