Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.09.04

Majdnem agyonvert egy fiút a drogos zalai férfi

Egy 60 éves zalaegerszegi férfi tett feljelentést 2014. augusztus 26-án a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon ismeretlen tettes ellen, mivel 25 éves fiát 2014. augusztus 23-án megverték.
A rendelkezésre álló adatok szerint az apát 2014. augusztus 24-én kora délután a zalaegerszegi kórházból értesítették, hogy a gyerekét Szombathelyre kell vinni, mivel állapota súlyosbodott, koponyaműtétet kell végrehajtani. Az apa egészen eddig az időpontig azt sem tudta, hogy fia kórházban van, akit 2014. augusztus 23-án 21 órakor látott utoljára.

kabitoszer-a-lakasban-zalaegerszeg.jpg

A nyomozás eddigi adatai szerint a zalai rendőrök kiderítették, hogy a gyanú szerint egy 32 éves zalaegerszegi férfi 2014. augusztus 23-án 21 óra 20 perc körüli időben megverte a 25 éves férfit, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett.
A nyomozók 2014. augusztus 29-én délután mentek elfogni a feltételezett elkövetőt, amikor az otthonában több, cserépben nevelt kábítószergyanús növényt találtak.
A 32 éves férfit a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, azonban a Zala Megyei Főügyészség szabadlábra helyezte a férfit.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 32 éves K. László zalaegerszegi férfi ellen.
Továbbá a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. (Fotó: ZMRFK)