Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.03.28

Üzleti úton Székesfehérváron: válassza a Pe-Ki Lux Apartmant!

Székesfehérvár (Alba Regia) az ország egyik legnagyobb, legfejlettebb és történelmileg is legfontosabb városa.

A közel 100 ezer lakosú nagyváros számtalan történelmi szállal kötődik Magyarországhoz és ennek megfelelően nagyon sok látnivalót kínál.

Számos műemlékének és látnivalójának elsődleges lelőhelye barokk óvárosa, mely nemzetközi hírű. Olyan látnivalók találhatók itt, mint például a Szent István Bazilika, a Ciszterci templom, a Fekete Sas Patikamúzeum, a Karmelita templom, a Püspöki palota és a Hiemer ház.

A rendszerváltás után a magyar városok gazdasága sorra omlott össze. Ez nem volt másként Székesfehérvárral sem. De a város korán felismerte, hogy a problémára gyorsan kell reagálni: Fehérvárott már a kilencvenes évek elején megjelentek az első multinacionális vállalatok és a város megkezdte a modern ipari parkok létesítését. Ekkor az országos médiában különféle melléknevek kezdtek terjedni a városról: „a kilencvenes évek sikervárosa”, „az ország egyik legjelentősebb ipari központja”, „a magyar Szilícium-völgy”.

A város Magyarország és Közép-Európa egyik legfejlettebb gazdasági erőcentruma. A város egymaga a Közép-Dunántúl GDP-jének 1/3-adát adja. Jelentős célpontja a külföldi tőke beáramlásának.

Ha esetleg több napos üzleti úton járunk Székesfehérváron vagy éppen családi kirándulást szervezünk a "Királyok városában", ajánlunk egy megfizethető, igazán minőségi szálláshelyet.

Ez pedig a Pe-Ki Lux Apartman.

Az apartman könnyen megközelíthető bármely irányból, az Auchan áruháztól csak pár percre van autóval. A szálláshely másfél szobás, nappali konyhás, hálószobás. 2019-ben épült az ingatlan és a lakás 2020 januárjában lett kész. Úgy alakították ki, hogy aki itt száll meg, olyan komfortosan érezhesse magát, mintha otthon lenne.  

Csendes fürdőszoba zuhannyal, törülközővel, folyékony szappannal, hajszárítóval és okos mosógéppel ellátva, ha hosszabb időre tervezi itt tölteni idejét. A sok mindennel felszerelt konyhában (Tschibo kávéfőző, vízforraló, tűzhely, sütő, kenyérpirító stb) bekészített kávékapszula és tea várja.

A hálórészben klíma, Tv és egy boxspring ágy teszi még kényelmesebbé itt tartózkodást. Az apartman a mai korban elengedhetetlen korlátlan wifi-vel és sok csatornás előfizetéssel rendelkezik.  A nappaliban étkezősarok, klíma, Tv és kényelmes kanapé fogadja. Nyáron a 13 nm-es teraszon élvezheti a napsütést a reggeli kávé elfogyasztása közben. Néhány fotó ízelítőül.

szekesfeharvar-peki-lux-apartman.jpg

szekesfehervar-peki-lux-apartman-2.jpg

szekesfeharvar-peki-lux-apartman-3.jpg

szekesfehervar-peki-lux-apartman-4.jpg