Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.10.24

Őrzött parkoló és teremgarázsak elérhető áron

Mindenki, aki reptéri parkolási lehetőséget keres, megfelelő helyen jár, hiszen a Parkoló Pláza rendkívül kedvező árakkal várja azokat az ügyfeleiket. Azoknak célszerű ezt a lehetőséget választani elsősorban, akik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről – azaz Ferihegyről – terveznek útjukra indulni. Nem érheti autóját sem vihar, sem jégeső, teremgarázsainkban teljesen biztonságos a parkolás. Garázs parkolás esetén a kocsikulcsot le kell adni, ez tűzvédelmi előírás része.
 

repteri-parkolas.jpg

 

Ferihegyen a legegyszerűbb a parkolás: hogy a 3 km-re lévő reptérre időben odaérjenek az utasok, a 0-24 órás ingyenes busz transzfer biztosítja az utazást. Az ügyfelek levehetik vállukról a parkolás nehézségeit, így kizárólag csak az utazásra kell koncentrálniuk. A szolgáltatás igénybevétele alatt 100%-an biztonságban tudhatja járművét, így nem kell aggódnia, az esetleges időjárási körülmények, illetve a lopás miatt sem.


1. 0-24 órás nyitva tartás, rendelkezésre állás
2. 1400 nm-es teremgarázs, valamint 3000 nm szabad parkolóhely
3. ingyenes Ferihegyi reptéri transzfer oda-vissza 0-24 órában a hét minden napján
4. kedvezményes árak, megbízható szolgáltatás
5. bekerített, őrzött, igényesen karbantartott parkolóhelyek
6. kamerával megfigyelt, járőrszolgálattal őrzött terület
7. telefonon, online módon előre foglalható ferihegyi parkolójegyek
8. fizetés a helyszínen készpénzzel történik, bankkártyás fizetésre nincs lehetőség
9. az árváltozás jogát fenntartják


Legegyszerűbb módja a parkolóhely foglalásának az online foglalás. Itt jól láthatóan ki lehet választani az induló, illetve az érkező járatokat, aszerint, hogy az utasok mikor érkeznek meg a parkoló helyszínére. A Parkoló Pláza egyszerűen megközelíthető az M0-ás felőli oldalon, illetve még az M1, M7, M5, M3 autópálya felől is. Budapest felől a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér felé tartva az Üllői út, 4-es főút Vecsési találkozásánál a kettős körforgalomnál kell lehajtani Vecsés irányába.
Válasszon, hogy melyik parkolóhelyet kívánja igénybe venni, illetve, hogy teremgarázsra, vagy szabadtéri parkolóhelyet választ. Pár alapvető adat megadása után a parkolóba való várható érkezés időpontja marad hátra, valamint az utasok létszámát kell megadni a foglalás véglegesítéséhez.