Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.18

Örökké fiatal

A tudomány nem ismer határokat. Lassan bekövetkezik az a korszak, amikor nem lesz olyan elképzelés, amelyet ne valósítanának meg. A világban a szépségipar, a wellness szolgáltatások és az egészségmegőrzés területén is kiemelkedő módszerekkel találkozhatunk.

 

Az áhított vágy arra, hogy az emberek örökké fiatalok maradjanak egy valóságos technológiai rést és szegmentált piacot nyitott meg. Mint mindenben, úgy a lézer technológiában is igyekeznek az emberek igényeihez igazodni. Mára egy forradalmian új és hosszan tartó hatású tudományos fejlesztéssel álltak elő a világon, amely képes visszaállítani a bőr természetes szépségét.

 

heviz-hotel-europa.jpg

 

 Képzettség

Az eredményes kezelések érdekében kiemelkedő szakemberekre van szükség. A kezelésről Dr. Dobribánné Dr. Fekete Anikó gondoskodik, aki a Budapesti Bőrgyógyászati Klinikán diplomázott 1988-ban. Számos referenciája után jelenleg a Szentgotthárdi Rendelőintézetben praktizál.

 

A megfiatalodás módja

A gyengéd megfiatalodás programjával az arcbőr több évvel fiatalabb állapotát lehet visszanyerni, ami már a kezelés után is szemmel látható. A lézernyaláb egy regenerációs láncreakciót is elindít a kötőszöveti sejtekben. Tehát akár fél éven keresztül egészségesebb kollagént kezd termelni, így folyamatosan tovább fiatalodik. Az eredmény évekre szól, hiszen az öregedési folyamat 10 évvel korábbi szintről indul majd el.

 

 Ránc eltávolítás vagy bőrmegújítás?

A ránc eltávolítás vagy a bőr megújítása különböző lézerek, a hámeltávoltalanító Er:YAG és a hámkímélő Nd:YAG segítségével történhetnek. Az előbbi a feszesebb hámréteg képzésében, míg az utóbbi a bőr megújításában segédkezik.

 

A korosodás megelőzésére, kettejük ötvözetéből született meg a Fotona TwinLight™ szakaszos eljárása. Ez már precízen a kívánt hibákat célozza a bőrön, érintetlenül hagyva az ép és egészséges bőrt. Serkenti az új kollagén képződést és gyorsítja a megújulást. Egy két lépéses eljárás, hiszen az egyik lézer mélyreható hőhatása feszesebbé teszi a bőrt, a másik pedig segít az új hámréteg képzésében. Évente egyszeri kezeléssel már megelőzheti az öregedés folyamatát.

 

A Fotona 4D ™ lézeres kezeléssorozatához nincs szükség műtétre! Elsősorban az arc külső felületét és a szájüregi részét kezeli. A korábban említett kétféle lézersugár hullámhosszát használja, és négy kezelési módja van: a mélyen, a középső, a felszíni bőrön lévő kötőszövetet és a hám legfelső részét célozhatja meg.

 

A két lézer kombinációja hatékonyan alkalmazható a zsírbontó eljárása során is.

 

Örömhír

A kezelést ambuláns vendégek is igénybe vehetik, de a biztosabb ráhangolódás érdekében érdemes elidőzni ott, ahol a leírtakat személyesen is megismerheti. A hévízi Hotel Európa fit****superior egyéb kezelésekkel is szolgálhat, érdemes ellátogatni honlapjukra!