Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.05.06

Mivel védjük ereinket és szívünket a mai stresszes világban?

Több lehetőség is nyitva áll előttünk, amikor az egészségünk kerül szóba. Ma már a természetből és a gyógyszeripar segítségével is hatékonyan kezelhetjük betegségeinket. Mindenki maga dönti el, hogy a természetet hívja segítségül vagy a gyógyszeripar termékeit hívja segítségül egy-egy rövidebb vagy hosszabb lefolyású betegség esetén. Cikkünkben leginkább a természetes gyógymódok felé kanyarodunk, hiszen a gyógyszeripar által kínált termékek valljuk be nem mindig a legegészségesebbek és nem is mindig a legköltséghatékonyabbak.

 

sziv-er-stressz.jpg

 

Nagyon sok betegséget lehetőségünk van megelőzni sportolással. Ha a szívünk erős és a vérellátása bőséges, valamint a vérkeringés is akadálytalan, akkor az életerő és a jó testfelépítés már biztosítva van. Az életben kulcsfontosságú szerepet tölt be a szív és a vérkeringés egészsége. Fontos tudni, hogy a vérkeringés összeköttetésben áll a szervezet minden egyéb más rendszerével. A vérkeringésben zajló összes folyamat végigvonul testünkön.
A szívünk rendellenes működésére utalhat számos fizikai tünet, ezek például az artériák megkeményedése, a változékony vérnyomás, amely lehet magas vagy alacsony. Ha az arcunk hamuszürke vagy nagyon vörös az is a szív rendellenes működésére utal.
Nézzük, hogyan előzhetjük meg a megbetegedéseket. Testsúlykilogrammonként nagyon fontos hogy legalább fél dl folyadékot fogyasszunk. Nyáron a szobahőmérsékletű, télen pedig a langyos vagy melegebb folyadékfogyasztást részesítsük előnyben. Klorofilban gazdag zöldségek, gabonafélék fogyasztása mindenképpen ajánlott az év bármely napján. Sportoljunk rendszeresen, azaz heti 3-4 alkalommal iktassunk be 40 perces testmozgást. Ez lehetőség szerint mérsékelt intenzitású legyen.
És most nézzük meg, hogy a természetes alapú gyógyhatású készítmények piacán milyen lehetőségek vannak. Az FGXpress által kínált tapaszok számtalan betegséget képesek akár vissza is fordítani. A tapaszokat akár sportolók is fogyaszthatják, hiszen doppingszerektől teljesen mentesek, csak természetes összetevőkből állnak. A különféle anyagok a tapasz segítségével a bőrön keresztül szívódnak fel. A Pulse 8 tapasz a szív- és érrendszeri megbetegedések megelőzésére azok visszafordítására szolgál. A tapasz L-Arginint tartalmaz, ez természetesen gyógyszerészeti minőségű. Az arányokat úgy alkalmazzák a tapasznál, hogy a legoptimálisabb eredményt lehessen vele elérni. Az L-Arginin-ról tudni kell, hogy nagymértékben támogatja a kardiovaszkuláris rendszer egészségét. A tapaszok L-Arginin tartalma 5 gramm /adag.

A cégnek a túlsúly ellen is van ellenszere, amit szintén érdemes áttanulmányozni, hiszen a szív és érrendszeri betegségek nagyon sokszor a súlyfelesleg miatt alakulnak ki. A savó pozitív hatással van a kedélyállapotunkra valamint a stressz szintre.

A FIXX Energia turmix csokoládé ízben kapható. A 99%-ban laktóz mentes, új-zélandi tejsavót tartalmazó turmix további 30 féle organikus gyümölcstartalommal is bír. Az adagonként 4 gramm rostot, antioxidánsokat tartalmazó turmix a testsúly szabályozásban nagy segítségünkre lehet. Fontos megemlíteni, hogy nem tartalmaz szójafehérjét, glutént, genetikailag módosított összetevőket, színezőanyagokat, ízfokozókat, tartósítószert és hozzáadott cukrot sem. Ez a plusz információ főleg azoknak hasznos, akik még allergiás megbetegedésekben is szenvednek. Érdemes a tapaszokat minél előbb kipróbálni , hiszen a gyógyszertárakban kapható készítményekkel szemben sokkal költséghatékonyabb megoldást kínálnak és szinte ugyanannyi idő alatt megvásárolhatóak. Ne felejtsük el, hogy ezek a kis tapaszok vagy akár a turmix tasakok egy borítékba is beleférnek és a világ minden országába szállítható.