Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.03.01

Hol érdemes olasz fagyit enni Budapesten?

A fővárosban remek kézműves fagylaltozókat találhat, ha egy igazi olasz fagyira vágyik. Azok a fagylaltozók, amelyek a Hisztéria Fagylalt termékeit értékesítik kiváló termékeket kínálnak a fogyasztóknak. A fagylalt nagykereskedelmi vállalkozás már 25 éve foglalkozik a finom és ízletes, emellett tökéletes minőséget képviselő fagylaltok készítésével. A nagykereskedés Tápiószecsőn található meg ahol a magas minőségű alapanyagokból készülnek a finom fagylaltkülönlegességek. A fagylaltokat Caprigiani fagyasztóval készítik. Budapesten saját üzlettel rendelkeznek a WestEnd City Centerben ahová az év bármely napján érdemes betérni.

 

kezmuves-fagylalt.jpg

 

A fagylaltozóban meleg eljárással készítik a különleges ízvilágú fagylaltokat. Megfelelő géppark, minőségi alapanyagok jellemzik a fagylaltozó által készített termékeket. A gombócos fagyit alacsony árakon kínálják, így a termékek gyorsabban fogynak és a vásárlók is elégedettebbek. Az 1999 óta nyitva tartó fagylaltozót mind a mai napig sokan látogatják. A cég referencia üzlete a Hisztéria cukrászda, amely Tápiószecsőn található meg és 2008-ban nyitották meg. A cukrászdában egész évben várják a vásárlókat. A nagykereskedés tulajdonosai és munkatársai folyamatosan vesznek részt továbbképzéseken és kiállításokon, valamint a gépparkot is folyamatosan fejlesztik, hogy a vevői igényeknek minél jobban megfeleljenek az általuk készített termékek. A termékek kézműves jellegére nagyon odafigyelnek. Az önteteket és variegátókat saját maguk készítik el és a készítés során egyre több gyümölcsöt használnak fel, valamint egyáltalán nem használnak tartósítószert.

 

 

Nagykereskedésükben kézműves fagylaltok és jégkrémek közül válogathatnak a viszonteladó partnerek. A jégkrémek tartósítószerrel és ipari technológiával készülnek, míg a kézműves fagylaltok kis volumenben és tartósítószer nélkül. A kézműves fagylaltok egyedi díszítéssel készülnek, így a viszonteladóknak nincsen más teendőjük, mint behelyezni üzleteikben a fagylaltot a pultokba. Két tégely soha nem lehet egyforma, így ezt a kérést nem is tudják teljesíteni. A fagylaltokat minőségi alapanyagokból készítik, mint pl. az állati tejszín, a Bronte, a pisztácia, a mascarpone, a Callebaut csokoládé. Érdemes szétnézni a kínálatban, ha üzletünkben minőségi fagylaltokat szeretnénk értékesíteni.