Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2019.08.18

Ajándékozz kényeztető kikapcsolódást!

Az a szó, hogy kikapcsolódás, mindenkinek mást jelent. Van, akinek egy wellness hétvége az, ami feltölti a következő időszakra, de olyan is akad, akinek egy kirándulás, túrázás adja meg a szükséges pluszt. Találd meg az ideálisat, amit ajándékba adnál!

 

welness.jpeg

 

Wellness

 

Azoknak, akik inkább a masszázsok, pezsgőfürdők és egyéb kényeztetés világában találják meg a nekik valót, azoknak a Meglepkék csapata igazi ínyencségekkel szolgálhat. Nem ritka, hogy barátnők együtt tudnak elmenni egy-egy masszázsra, vagy ha inkább a partnereddel tennéd ugyanezt, annak sincsen akadálya. Egyéni és páros SPA élményeket is találhatsz az oldalon, mindezt attól függően, hogy mire van éppen szükséged.

 

A kínálatban találhattok egész testes masszázst, illetve különböző technikájú arcmasszázsokat egyaránt.

 

A Pindasweda masszázs keretében az élet 5 eleme segít abban, hogy megtaláljuk az egyensúlyt, így nem véletlen, hogy aki ezt választja, egy igazi utazáson vesz részt önmagával a lelke legmélyében.

 

Sőt, a fővárosiaknak még Budapestet sem kell elhagyniuk, ha egy egész napos wellness programot szeretnének. Ehhez nem is kell mást tenni, mint kiválasztani a Prémium wellness csomagot a Rudas fürdőbe. 3 fogásos ebéd, egész napos wellness használat, amivel teljes lesz a testi-lelki kikapcsolódás.

 

Nordic walking

 

Akit inkább a természet közelsége vonz, annak tökéletes ajándék egy nordic walking túra meditációval. Ez nagyjából egy 2-3 órás, egyéni túravezetést tartalmaz, ezen felül pedig 1 órás ismerkedést a meditációval, melynek során tudatosan relaxálsz, de mégis szakértő segítsége mellett mélyedsz el önmagadban. Hogy az élmény még teljesebb legyen, mindezt természetes környezetben teheted meg, az erdő csendjében és nyugalmában, ahol nincs rohanás, stressz, de még az otthoni komfort is hiányzik.

 

Ezt teheted a természet bármely részén, így az erdőben, de akár még egy kellemes barlangban is.

 

Fotózások

 

Igen gyakori, hogy valaki művészeti tevékenység közben tud igazán kikapcsolni. Éppen ezért nekik érdemes választani a különböző fotózási formákat. Családi, gyermek vagy éppen fehérneműs fotózás, mind olyan, amire az ember titkon vágyik, de nem biztos, hogy akár magának is be meri vallani. Ha pedig ajándékba kapja, nem hagyhatja veszni, így egy kellemes hangulatú, profi fotókat készítő team segítségével tökéletesen kikapcsolódhat és kiszakadhat a hétköznapok mókuskerekéből. Az eredmény? Az minden esetben magáért beszél.