Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A vissza nem térítendő milliók

Magyarország kormánya a gazdasági válság középen is támogatja a családokat. A legalább egy gyermeket nevelő magyar családok vagy személyek az otthonfelújítási támogatás 2021 program keretein belül akár három millió forintos vissza nem térítendő állami támogatást igényelhetnek.

otthonfelujitasi-tamogatas.jpg

Lehetőségek tárháza – a támogatás részletei

A magyar családok a hárommillió forintos vissza nem térítendő segítséget 2021. január 1-jétől 2022. december 31-ig kérhetik. A Magyar Államkincstár felé az igénylést elektronikusan, postai úton, vagy személyesen a kormányablakokban lehet beadni. Az otthonfelújítási támogatás utófinanszírozással történik, vagyis a számlák benyújtása után jutnak hozzá az összeghez az igénylők. A családok az önerőhöz felhasználhatják az otthonfelújítási kölcsönt, s ezzel akár hat millió forint összegű hitelhez juthatnak. A kölcsön 10 éves futamidővel, s mindössze 3 százalékos kamattal vehető fel. A hitel összegét a támogatással csökkenthetik a családok.

Az állami támogatást a Magyar Kincstár 30 nap alatt bírálja el, majd a sikeres kérelmek esetén már öt napon belül folyósítja a pénzt a családok bankszámlájára.

Mire használható fel a támogatás?

A támogatás összegét az igénylők szinte bármilyen otthonfelújítási munkálatra fordíthatják: a szobák átalakításától, az ingatlan korszerűsítésén át egészen a víz-, csatorna-, elektromos, vagy gáz-közműszolgáltatás bevezetéséig. A tapasztalatok alapján a legtöbben a támogatásból mégis a külső és a belső nyílászárók cseréjét fedezik.

Korszerűsítés és spórolás

Az ajtó- és ablakcserére, illetve az ezzel járó anyagköltségre az otthonfelújítási támogatás 2021 program keretein belül akár másfél millió forint vissza nem térítendő támogatást igényelhetnek a magyar családok. A teljes összeg ráfordításával pedig az épület összes nyílászárójának modernizálása elvégezhető. Az új nyílászárók telepítésével nemcsak az ingatlan bújhat új köntösbe, de a családok rengeteget spórolhatnak például a fűtési szezonban.

Az álmok beteljesítője

A FOXDREAM hosszú évek óta foglalkozik ajtókkal és műanyag ablakokkal, illetve árnyékolástechnikai eszközök forgalmazásával, valamint szerelésével. A vállalkozás munkatársai tíz éves szakértelem, tudás és tapasztalat birtokában hazánk egyik legrutinosabb szakembergárdáját alkotják. A cég termékkínálata egyedülálló az országban. A termékeik modern, környezetbarát technológiával és minőségi alapanyagokból készülnek. A FOXDREAM a kivételes választékát a vásárlók magas igényeihez igazítja.

Az otthonfelújításban megbízható vállalkozás szakemberei mindig a kiemelkedő munkavégzésre törekednek. Az ügyfélbarát alkalmazottak gyorsasága soha nem megy a színvonalas munka rovására.

A FOXDREAM a minőségi munka mellett ügyfelei számára helyszíni szaktanácsadást kínál, árajánlatot készít, terepfelmerést és termék kiszállítást biztosít. A cég a nyílászáróira öt év, azok beépítésére pedig egy év garanciát vállal.