Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2013.06.11

M70 Letenye - Megpróbált elmenekülni a koszovói embercsempész

m70.jpgA Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterület Támogató Osztály munkatársai az M70-es autóúton ellenőrizték egy személyautó utasait 2013. június 10-én délután.
A gépkocsit egy 45 éves Németországban élő koszovói férfi vezette és rajta kívül még három szintén koszovói férfi ült az autóban. Miután a sofőr utasait kiszállította az autóból, próbált elmenekülni, azonban a zalai rendőrök elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki. Az ellenőrzéskor a zalai rendőrök megállapították, hogy a 21, a 22 és 29 éves férfiak nem rendelkeznek Magyarország területére érvényes tartózkodási engedéllyel. A 45 éves férfi azzal védekezett, hogy rossz anyagi helyzetbe került, és emiatt vállalta el, hogy a három koszovói férfiért elmegy Kiskunhalasra és Németországba viszi őket. Hozzátette, hogy tisztában volt azzal, hogy bűncselekményt követ el.
A gyanúsított ellen – őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság. A három koszovói férfit a zalai rendőrök a Bicskei Befogadó Állomásra vitték. - adta hírül június 11-én a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

A mappában található képek előnézete LETENYE MÉDIA KÉPGALÉRIA