Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Luxusingatlanok: fényűzés felsőfokon amihez a lakásfelújítási hitel is kevés lenne

Ha ingatlanvásárlásról van szó, akkor az igények és a lehetőségek rendkívül széles tárházával találkozni hazánkban. A négymilliós, erősen felújításra szoruló panellakások mellett szép számmal jelen vannak az ingatlanpiaci kínálatban olyan luxusvillák is, melyek vételára minimum egymilliárd forint. Tartson velünk a luxus világában, és nézzük, milyen fényűző házak várják az anyagiakban nem szűkölködőket! A hitelmindenkinek.hu, a lakásfelújítási hitelek tudósa abban biztos, hogy ezekben az ingatlanokban már csak a felhasznált anyagok minőségénél fogva sem lesz szükség egyhamar korszerűsítésre.

 

otthonterkep1.jpg

 

Eklektikus villa a diplomata negyedben


A VI. kerületben található az az 1896-98 között épült eklektikus villa, amely két toronnyal, erkélyekkel igazán romantikus hatást kelt. Az ingatlanban rezidenciák és presztízs irodák egyaránt helyet kaphatnak méretéből adódóan, de akár egyetlen család számára is ideális környezetet biztosít üzleti célú vállalkozással egybekötve. A tágas tereknek és a nagyméretű ablakoknak köszönhetően stúdió vagy műterem is helyet kaphat falain belül. A tetőtérben megtalálható modern lakás külön lifttel közelíthető meg, és minden elképzelhető luxussal áll leendő tulajdonosa rendelkezésére.

 

ingatlan-com.jpg


Barokk kastély Istenhegyen


Minden képzeletet felülmúl az a barokk stílusú kastély, mely berendezését illetően is az irányzatot követi, ráadásul antik bútorokkal várja leendő tulajdonosát. A ház egy francia barokk kastély mintája alapján készült el, és nem csak a felhasznált anyagok minőségét, de az épületgépészeti kialakításokat illetően is a lehető legmagasabb színvonalat képviseli. Geotermikus légcserélővel rendelkezik, szauna, pezsgőfürdő és úszómedence éppen úgy megtalálható területén, mint a hidraulikus lift és az étellift. A tulajdonosok kényelmét szolgálva külön személyzeti lakrész és főző konyha áll rendelkezésre, teremgarázsában pedig hat gépjárműnek megfelelő méretű hely van. A kastély kifejezetten a csendes környéket kedvelők számára ajánlott, akik nem utolsó sorban fogadások, partik rendezésére alkalmas környezetet szeretnének magukénak tudni.

 

otthonterkep2.jpg


Exkluzív családi ház a magas igénnyel rendelkezőknek


Táborhegyen található meg, csendes környezetben az a luxusingatlan, amely a kíváncsi szemektől rejtve, a legmagasabb igényeket szolgálva bújik meg a természetben. Lakói számára szaunával, medencével áll rendelkezésre, klimatizált, tágas helyiségeiből pedig csodás kilátás nyílik a környékre. A természet közelségét, a nyugalmat és mindezekkel együtt a kimagasló színvonalat keresők családok számára remek választásnak bizonyul a háromszáz milliós ingatlan.

 

otthonterkep3.jpg

 

Felújított villa nagypolgári eleganciával


2006-ban újították fel azt a villát, amely Buda legelegánsabb környékén helyezkedik el. Megőrizve a nagypolgári eleganciát a legmodernebb technológiát alkalmazva igazították a kor követelményeihez az ingatlant, melyben eredeti állapotában újítottak fel egy fa lépcsősort is. Kandalló, relaxációs szoba, konditerem, medencetér, több generáció számára is tökéletesen alkalmas lakrész található meg az ingatlanban, a gépkocsi tároló pedig maximum hat jármű számára elegendő.

 

otthonterkep4.jpg


Neobarokk rezidencia korhű megjelenéssel


A neobarokk stílus és napjaink kényelme egyedülállóan fonódik össze a II. kerületi luxusház esetében. Könyvtárszobája irodának is kiválóan alkalmas, de a szauna, az úszómedence, és persze a festői panoráma sem hiányozhat területéről. A kifogástalan belsőépítészeti és lakberendezési irányzatnak köszönhetően leendő lakói egyszerre élvezhetik majd az elegancia, a luxus előnyeit, és ugyanakkor a nagyon is természet közeli érzést keltő otthonosságot.