Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.05.22

Újra bajnokok a letenyei kézilabdások!

Újra bajnok az INIT 2000-Letenye KSE!


A 2014/2015-ös Somogy-Zala-Vas megyei férfi kézilabda bajnokságban az utolsó előtti fordulóban biztosította be csapatunk a bajnoki címet. Ez a cím sorozatban a harmadik, hiszen 2013-ban a Zala megyei, 2014-ben a Somogy-Zala megyei, idén pedig három megye összevont bajnokságában tudtunk diadalmaskodni.

 

letenye-kezilabda.jpg


A siker kulcsa két dolog: a csapat évek óta együtt játszik, valamint hatalmas rutinnal rendelkező játékosokból áll. Ez köré évről-évre tudtunk igazolni egy- egy fiatalabb, ügyes játékost akik hozzátették a lendületet a játékunkhoz.


Az idei évben büszkék lehetünk arra, hogy csak egyetlen rossz meccsünk volt, ahol vereséget szenvedtünk a Szombathelyi Egyetem csapatától idegenben, akik a második helyen végeznek. A többi csapatot oda- vissza meg tudtuk verni, ami kiváló teljesítmény, hazai pályán a lőtt góljaink száma átlag 32 fölött volt. Ez is alátámasztja, hogy a legjobb csapat lett a bajnok!


Még örömtelibb hír hogy az idén sikerült elindítani Letenyén az utánpótlás képzést, és remélhetőleg pár éven belül ők is tagjai lesznek a felnőtt csapatnak, addig is várjuk a lelkes fiatalokat!

(Forrás: Letenye KSE - Facebook)