Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.10.27

Személyi változások Letenyén

A letenyei képviselő-testület csütörtöki soros ülésén Farkas Szilárd polgármester tájékoztatója során személyi változásokról is beszámolt. Mint elhangzott, a Letenyei Közös Önkormányzati Hivatalban dr. Keresztesi Tímea jegyző munkáját dr. Tokorcsi Katalin aljegyző veszi át, aki a jegyző helyettese lesz annak távolléte idején. A pénzügyi osztály vezetését október 1-től újra dr. Hámori Nóra látja el.

 

dr-tokorcsi-katalin.jpg

(A becsehelyi dr. Tokorcsi Katalin, Letenye új aljegyzője)


Az önkormányzat tulajdonában lévő ÉKKÖV Kft. megkezdte az őszi virágosítást, melynek során többségében árvácskák és fagytűrő növények kerültek kiültetésre a város közterületein.
A nemzeti köznevelésről szóló törvény értelmében jövő év január 1-től a Letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola és a Letenyei Alapfokú Művészeti iskola működtetését a nagykanizsai tankerületi központ veszi át. Az átadás-átvétel a humánerőforrást, az ingatlan és ingó vagyont érinti, kivéve a főzőkonyhát, így csak a köznevelési feladat ellátáshoz szükséges vagyonrészt szükséges vagyonkezelésbe adni. November 15-ig elkészül az átadás-átvételi jegyzőkönyv és a megállapodás, amelyet a letenyei polgármester és Magyar Ferenc a kanizsai tankerületi központ igazgatója lát el kézjegyével - mondta Farkas Szilárd.
Az ülésen módosításra került a helyi építési szabályzat rendelete és megválasztották az ÉKKÖV könyvvizsgálóját is.