Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2016.07.03

Semmelweis nap Letenyén

A letenyei önkormányzat június 30-án (csütörtökön) délután az M7 Letenye vendéglőben rendezte meg a Semmelweis napi ünnepséget. Az egészségház orvosait, munkatársait, a mentőállomás és a gyógyszertár dolgozóit Farkas Szilárd polgármester és Mikóné Farkas Ildikó képviselő, bizottsági elnök köszöntötte.

 

letenye-semmelweis-nap-1.jpg

 

letenye-semmelweis-nap-2.jpg

 

A város első embere hangsúlyozta, minden év július elseje a magyar egészségügy legnagyobb ünnepe. Farkas Szilárd köszönetet mondott az egészségügyi dolgozóknak kitartó, fáradhatatlan munkájukért, amellyel a közösséget, a települést és a környezetében élő embereket szolgálják. Mint mondta: - Legyenek hálásak azért, hogy a sors ilyen szép hivatást adott Önöknek: minden nap nyújthatnak valamit embertársainknak, akiknek hálás mosolya újból és újból feledteti problémáikat! Legyenek büszkék magukra, hiszen Önök évek, évtizedek óta szolgálják a letenyei betegellátást.

A Letenyei Hóvirág Óvoda apróságainak műsora után a hölgyeknek virággal, a férfiaknak a város borával köszönték meg munkájukat, majd állófogadást adtak tiszteletükre a letenyei Semmelweis napon.

 

letenye-semmelweis-nap-3.jpg

 

letenye-semmelweis-nap-4.jpg

 

letenye-semmelweis-nap-5.jpg