Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2020.04.22

Polgármesteri felajánlás a letenyei mentőállomás dolgozóinak

Április 9-én kora reggel a letenyei mentőállomás dolgozóinak, kollektívájának nevében Vlaj Zoltán mentőállomás vezető vette át Farkas Szilárd városvezető részéről felajánlott hypot, tisztítószert, mosószereket, öblítőket, folyékony szappant tartalmazó csomagot.

letenye-koronavirus-farkas-szilard-polgarmester.jpg

Mint arról honlapunk korábban beszámolt, Lukács Vilmos helyi vállalkozó és családja a napokban mosógépet ajánlott fel a mentőállomás részére. A polgármester elmondta: a helyi mezőgazdasági bolt tulajdonosa által felajánlott berendezés kiemelten fontos a veszélyhelyzetben, hiszen a mentőállomás dolgozóinak helyben nyílik lehetősége arra, hogy bevetésből visszaérkezve, a szolgálat teljesítését követően ruháikat fertőtlenítsék, kimossák.

- Úgy gondoltam, hogy jómagam is felajánlással élek és összeállítottam tisztítószerekből, valamint mosószerekből álló csomagot, melyet a mentőállomás dolgozói örömmel fogadtak. Ők azok az egészségügyi dolgozók, akik mindannyiunk biztonságára vigyáznak ebben a különleges helyzetben, munkájukra, szakértelmükre folyamatosan számítunk – tette hozzá a városvezető.

Koronavírus - Letenyei vállalkozók segítettek az önkormányzatnak és a mentőknek

Ma délelőtt a helyi mezőgazdasági boltban Lukács Vilmos és családja, valamint az Ázsia Áruház tulajdonosának felajánlásait vehettem át, pontosan 1.000 db sebészeti szájmaszkot. A jótékony felajánlás a lehető legjobb időpillanatban jött az önkormányzat és intézményei számára. A STIL-HAN Kft. ugyancsak ma, pedig felajánlott egy Gorenje típusú, előltöltős mosógépet a letenyei mentőállomás dolgozói, ápolói részére.