Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2017.12.14

NAV ügyfélszolgálat nyílt a letenyei kormányablakban

December 13-án heti két nap fogadóórával NAV ügyfélszolgálat nyílt a letenyei kormányablakban.
Dr. Sifter Rózsa megyei kormánymegbízott az eseményen többek között elmondta, az új szolgáltatás megkönnyíti az állampolgárok, a vállalkozások, a vállalkozók életét. A letenyei kormányablak - amelyhez 27 település tartozik - 2 éve nyílt meg, ez idő alatt közel 40 ezer ügyfél járt itt, az idén eddig mintegy 18 ezer ügyfél intézte ügyeit Letenyén. A kormányablak szolgáltatás bővítéséhez a megyei kormányhivatal költségvetéséből több mint 1 millió forintot költöttek a technikai feltételek biztosítására - mondta Zala megye kormánymegbízottja.

 

letenye-kormanyablak-nav-ugyfelszolgalat.jpg


Dr. Kaszás Anita, a NAV Zala megyei vezetője úgy fogalmazott, a NAV stratégiai programjának egy sarkalatos alapköve annak szolgáltató jellegének erősítése, a hatóság adózóbarát arculatának minél szélesebb körben való elterjesztése. A letenyei NAV ügyfélszolgálat is biztosítja, hogy a helyben és a környékben lakó ügyfelek bármilyen adózási kérdésben hozzájuk forduljanak, személyes kontaktust kezdeményezzenek. A Zala Megyei Kormányhivatal Letenyei Kormányablakában a NAV ügyfélszolgálat hétfőnként 08.00-12.30 valamint 13.00-17.00 óra között, míg szerdánként 08.00-12.30 és 13.00-15.00 óra között várja az ügyfeleket - hangzott el.
Bene Csaba a Zala Megyei Közgyűlés alelnöke azt mondta, jó dolog, hogy két állami szervezet a kormányhivatal és az adóhivatal ilyen szinten is együttműködésben tud dolgozni. Látszik az, hogy az adóhatóság sem egy büntető, kirovó hatóságként, hanem segítőként jelenik meg.
Az eseményen jelen volt még Farkas Szilárd letenyei polgármester és Szendrődi Gabriella a letenyei járási hivatal vezetője is.