Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.06.10

Minden medence használható a Letenyei Termálfürdőben

Közlemény

 

 

A Letenyei Termálfürdőt üzemeltető ÉKKÖV Kft. tájékoztatja a Tisztelt letenyei polgárokat, leendő kedves vendégeinket, hogy a Termálfürdőt 2015. június hó 6-án részlegesen megnyitottuk. 2015. június 6-ától két medence (gyerekmedence, élmény medence) üzemel, 2015. június hó 8-ától már a tan medence is üzemel, 2015. június hó 10-étől már a mélyvizes nagy medence is az Önök rendelkezésére áll.
Várjuk kedves vendégeinket jó pihenést és kellemes kikapcsolódást kívánok!

 

Kustor Ferenc
ügyvezető

 

letenye-termalfurdo.jpg

 

Tájékoztató


Tájékoztatom a kedves érdeklődőket, hogy miután a Termálfürdő nyitás előtti kötelező karbantartási munkálatai időben megtörténtek, a Termálfürdő tervezett megnyitását 2015. június 1-jén az alábbi technikai okok miatt nem tudtuk teljesíteni: - a már több mint 10 éve üzemelő termál kútban 60 m mélységben elhelyezett Grundfos búvárszivattyú 2015. május 29 –én este 17 óra 30 perc körül megállt, hibát jelzett. „SZÁRSZ JÁRAT” mintha elfogyott volna a víz a kútból.


2015. május 30-án, szombaton, 2015. május 31-én vasárnap 11-óráig a rendszert tesztelték, keresték a hibát. Egyértelműen kiderült, hogy a búvárszivattyút 60 m mélységből termelő csővel együtt ki kell emelni.
Megállapodtunk a polgármesterrel és az alpolgármesterrel, hogy a legrövidebb időn belül elhárítjuk az üzemzavart.


A Dél Zalai Fürdő és Csatornamű Zrt. dolgozói soron kívül 2015. június hó 3-án kiemelték a búvárszivattyút termelőcsővel együtt.
Még ezen a napon a Grundfos szivattyúk nagykanizsai szakszervize tesztelés után megállapította, hogy a 36 Co –os vízben lévő elektromos vezeték szigetelése sérült, ez okozza az üzemzavart. Pénteken 10-órára a szigetelt vezeték cseréje, valamint a szivattyú átvizsgálása, javítása elkészült


2015. június 5-én 14 órára visszahelyeztük a szivattyút és elkezdődött a próba üzem mely sikerrel zárult.
Köszönöm a közreműködők lelkiismeretes, gyors munkáját.
Köszönöm a megértésüket! „ Ami elromolhat, az el is romlik”

 

Kustor Ferenc
Ékköv Kft. ügyvezető