Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2015.02.19

Miért érdemes Letenyén élni?

Letenyén élni jó, mert egy csendes, nyugodt kisváros a horvát határ mentén.
Egy békés sziget, ahol a csend és a nyugalom ellenére a határátkelő, a turizmus és a Müller drogéria raktára elegendő munkahelyet biztosít.

 

Érdemes itt élni, mert a mindössze 22 km-re fekvő Nagykanizsa autóval és busszal is 20-30 perc alatt megközelíthető, de a Balaton is könnyen elérhető. Jó itt élni, mert ez a szép város a Mura-menti tájvédelmi körzet területén fekszik és az Adria közelségének köszönhetően mediterrán éghajlat jellemzi.

 

És azért is jó Letenyén élni, mert itt szép házakat és lakásokat találhatunk elérhető áron, szabadidőnkben pedig akár borászkodhatunk is a zalai dombok lankáin.

 

letenye-viragositas-2.jpg


Letenye neve a szláv eredetű leto=nyár szóból származik, ezt az elnevezést biztosan mediterrán klímájának köszönheti,  ebben a mediterrán stílusú álomházban  pedig minden nap úgy érezhetjük, mintha nyár lenne. A ház gyönyörűen parkosított kertjében egy kis kerti tó is található, terasza nyáresti vacsorák helyszíne lehet, télen pedig az igényesen kialakított nappaliban, a kandalló mellett melegedhetünk. Az amerikai konyhás, nappali + 3 szobás családi ház helyiségei a kerámia járólapokkal, a terméskő burkolatokkal, meleg színeikkel és az igényes, kovácsoltvas bútorokkal harmonikus egységet alkotnak. Az 1400 négyzetméteres telken elhelyezkedő, 160 négyzetméteres házat pedig mindössze 25 millió forintért árulják.

 

Kicsit kisebb, 748 négyzetméteres telken helyezkedik el, ez a szintén nappali + 3 szobás, 168 négyzetméteres családi ház, mely kiváló beosztással és otthonos kialakítással rendelkezik. Az épület vegyes, részben könnyűszerkezetes, részben téglaépítésű, kiváló szigeteléssel rendelkezik, és valamivel kedvezőbb áron, 20,5 millió forintért vásárolható meg.


De aki olcsóbb lakást keres, az is találhat gyönyörű otthont. Ezt a kétszobás álomlakást   például mindössze 4,5 millió forintért hirdetik. Az 54 négyzetméteres, földszinti lakás praktikusan, szépen berendezett, minden helyiségét igényes burkolatok és harmonikus színek jellemzik, műanyag nyílászárókkal felszerelt, 2014-ben kapott új kazánt és egy 11 négyzetméteres tároló is tartozik hozzá.


Ezek a szép letenyei ingatlanok csak arra várnak, hogy beköltözzünk, de építési telket, ipari, kereskedelmi ingatlant, sőt eladó panziót is találhatunk az Ingatlantájoló.hu oldalán, ha pedig eladó lakásunkat szeretnénk hirdetni , itt könnyen, mindössze két lépésben megtehetjük.
Írjátok meg ti is kommentben, Ti miért szerettek itt élni?

(Forrás: Ingatlantájoló.hu)