Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2021.09.13

Koronavírus: három általános iskolai osztály járványügyi megfigyelés alatt van Letenyén

"Tisztelt Letenyeiek!
A mai járványügyi határozatok alapján az új koronavírus járvánnyal összefüggésben Letenyén az alábbi számú igazolt megbetegedések és járványügyi megfigyelés alá helyezések történtek.

A helyi általános iskola három osztályában lévő tanulók szeptember 13-a és szeptember 17-e között járványügyi megfigyelés alá kerültek. Az oktatás részükre online formában történik. (Megjegyzés: a ma közzétett járványügyi adatok még nem tartalmazzák az iskola 3 osztályában lévő tanulók számát, mivel határozatot még nem kapott önkormányzatunk). A további osztályokban a tanulók jelenléti oktatásban vesznek részt.

Tisztelettel kérem a lakosságot, hogy a járványügyi helyzettel összefüggésben lévő szabályokat szíveskedjenek szigorúan betartani és a személyes higiénét is teremtsék meg!

Tisztelettel köszönöm meg együttműködésüket! Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!" - tájékoztatott Facebook oldalán hétfőn délután Farkas Szilárd letenyei polgármester.

Információink szerint az iskolások - egy alsó és kettő felső tagozat - az egy hetes "karantén" ideje alatt online oktatásban vesznek részt, a kormányhivatal munkatársai és a tankerület vizsgálatot kezdeményeztek annak kiderítésére, miképpen kerülhetett be a vírus a letenyei oktatási intézmény diákjai közé.

letenye-iskola-koronavirus-2021.jpg

(A letenyei Andrássy Gyula Általános Iskola főbejárata)